Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Tinu Vereşezan, înşelat de un interlop

Publicat:

Cantaretul de muzica populara i-a vandut un BMW X6 unui barbat cunoscut in lumea interlopa din Ploiesti, dar nu a primit toti banii, motiv pentru cae a apelat la Politie.

Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului de , , lucratorii din cadrul , impreuna cu cei de la IPJ Prahova, au ridicat si au luat in custodie, vineri, un autoturism marca BMW X 6, care face obiectul unei plangeri penale depuse de catre la .

Cantaretul i-a vandut modelul BMW X 6 lui , cunoscut in lumea

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

(video) Antony Blinken a cantat la chitara intr-un bar din Kiev, in semn de sustinere a Ucrainei: „Lumea libera este cu voi”

11:11, 15.05.2024 - Cunoscut ca un amator de chitara si rock, seful diplomatiei americane Antony Blinken a cantat marti seara, intr-un bar din Kiev, „Rockin' in The Free World”, de Neil Young, ca un omagiu adus luptei ucrainenilor in fata invaziei ruse, noteaza AFP, potrivit agerpres.ro .

Coloana de mașini pe Valea Prahovei, la final de minivacanța. Ce rute alternative recomanda Poliția Romana

16:00, 06.05.2024 - Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Romane a semnalat luni, 6 mai, aglomerație pe sensul de coborare al DN 1 catre Ploiești, intre stațiunile Predeal și Bușteni, dar și intre localitațile Comarnic și Breaza.

Doliu in lumea presei din Romania. S-a stins din viața, la 45 de ani, un cunoscut fotograf / FOTO

09:40, 22.04.2024 - E doliu in lumea presei din Romania. Un cunoscut fotograf sportiv s-a stins din viața la varsta de 45 de ani. Tristul anunț al trecerii acestuia in neființa a fost facut de un prieten de-al sau, prin intermediul paginii de Facebook.

Doliu in lumea muzicii romanesti! A murit artistul orb George Nicolescu (VIDEO)

13:00, 26.03.2024 - George Nicolescu a murit la 74 de ani. Artistul care s a nascut orb si a facut cariera in muzica romaneasca este cunoscut pentru piesa Eternitate. George Nicolescu a murit la 74 de ani. Artistul care s a nascut orb si a facut cariera in muzica romaneasca este cunoscut pentru piesa Eternitate.Artistul,…

Recrutare din sursa externa, la IPJ Buzau

14:16, 20.03.2024 - Inspectoratul General al Politiei Romane organizeaza concurs pentru ocuparea unui post de agent de poliție, in cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Buzau, dupa cum urmeaza: Domeniul de activitate: poliție canina, un post, arma: Poliția Romana, unitatea: Inspectoratul de Poliție Județean Buzau…

Droguri si sume de bani ridicate, inclusiv din Prahova, in urma unor actiuni derulate de Politia Romana

00:46, 12.03.2024 - In cursul saptamanii trecute, angajati ai inspectoratelor de politie judetene din tara au efectuat peste o suta de perchezitii avand ca scop destructurarea gruparilor infractionale, specializate in comiterea mai multor infractiuni. In acest context, potrivit unui comunicat al Politiei Romane, “in urma…


Ce parere ai despre aceasta stire?