Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Timiș: Secretul celui mai puternic ou pascal de ciocnit, descoperit de sârbii din Mokrin

Publicat:

Sarbii din localitatea Mokrin (Kikinda) dețin un secret pentru a alege cel mai puternic ou pascal care va deveni 'campion' in cadrul unui concurs internațional de ciocnit ouale.

Foto: (c) Sebastian OLARU/ AGERPRES FOTO

Dincolo de faptul ca puterea oului depinde de soiul gainilor, de hrana pe care o primesc și de iarba pe care o ciugulesc, sute de oameni vin în Mokrin sa cumpere oua de la localnicii deveniți celebri prin concursul lor, pentru ca cei mai mulți câștigatori de aici sunt.

'Taria oului se poate testa ciocanind oul încet…

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Incendiu foarte puternic la o fabrica: intervin pompierii din doua județe

07:15, 02.04.2024 - Un incendiu a izbucnit in noaptea de luni spre marți la o fabrica de mobila din județul Caraș-Severin. Flacarile s-au extins pe o suprafața de peste 2000 mp. La fața locului intervin pompieri din județele Caraș-Severin și Timiș. Pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgența „Semenic"…

Incendiu puternic in Timiș. O hala de 800 de mp s-a facut scrum / O persoana a fost gasita decedata

11:16, 23.03.2024 - Pompierii din judetul Timis au intervenit pentru stingerea unui puternic incendiu care a cuprins o hala de depozitare din Recas si au luptat mai multe ore cu flacarile. La final, in interior a fost gasita o persoana decedata. ISU Timis anunta ca a intervenit in localitatea Recas pentru stingerea…

Misterul celui mai mare meteorit cazut pe Pamant. A fost descoperit in 2016, dar a disparut intre timp și e de negasit

21:56, 02.03.2024 - Povestea meteoritului Chinguetti ramane un mister, dupa mai bine de 100 de ani. Bucata de fier de 4,5 kilograme a fost luata de pe varful unui munte de fier de 100 de metri lațime, despre care se crede ca era un meteorit uriaș, in Africa, in 1916, relateaza Science Alert.

Secretul cintecului balenelor, descoperit

00:21, 24.02.2024 - O echipa internationala de cercetatori a combinat experimente pe laringele a trei specii de balene cu modele anatomice si informatice. Concluzia: Misticetele sau „adevaratele balene” cinta datorita unui sistem unic in laringe, care functioneaza pe un principiu similar cu cel al mamiferelor terestre…

Un motociclist a murit dupa ce s-a ciocnit de un utilaj care lucra la canalizare. Ce au descoperit polițiștii

09:10, 23.02.2024 - Tragedie duminica dupa-amiaza, pe strada Republicii din Bocșa, județul Caraș-Severin, unde un motociclist a murit in urma unui accident. „Din primele cercetari s-a stabilit ca in timp ce un barbat de 48 de ani din județul Timiș conducea un utilaj ce nu avea montate placuțe cu numere de inmatriculare…

Secretul celui mai delicios sos pentru paste. Ingredientul care il face cremos

11:00, 17.02.2024 - Daca nu ai timp sa iți prepari sosul de roșii in casa, poți apela cu incredere și la cel cumparat din supermarket. Insa, probabil, ai simțit ca acesta are un gust destul de bun, dar ca ii lipsește acel ceva. Iata care este ingredientul secret care il transforma din bun in grozav.

Science Report: Albania sta pe o veritabila mina de aur ● Misterul celui mai mare tezaur descoperit vreodata in Spania a fost parțial elucidat ● Din ce motiv a devenit Terra un uriaș glob de gheața acum 700 de milioane de ani?

16:46, 09.02.2024 - Albania sta pe o veritabila mina de aur ● Misterul celui mai mare tezaur descoperit vreodata in Spania a fost parțial elucidat ● Din ce motiv a devenit Terra un uriaș glob de gheața acum 700 de milioane de ani?

Impact puternic pe o șosea din Florești: O motocicleta a fost prinsa sub una dintre mașinile cu care s-a ciocnit

21:50, 03.02.2024 - Accident cu doua mașini și o motocicleta, sambata seara, in comuna Florești din Cluj-Napoca. In urma impactului, unul dintre autovehicule a ramas suspendat deasupra motocicletei, iar conducatorul acesteia a ajuns la spital.


Ce parere ai despre aceasta stire?