Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Țigările electronice ar putea fi interzise în spațiile publice, inclusiv în restaurante, baruri și școli

Publicat:

Inhalarea voluntara a emisiei rezultate in urma utilizarii unui produs din tutun incalzit si a vaporilor emisi de o tigareta electronica ar putea fi asimilata fumatului, potrivit unui proiect de lege initiat de senatorul PSD si de senatorul neafiliat Ion-Dragos Popescu, informeaza Agerpres. Propunerea legislativa doreste completarea si modificarea Legii nr. 349/2002 pentru prevenirea si combaterea efectelor consumului produselor din tutun. Astfel, la articolul potrivit caruia prin fumat se intelege inhalarea voluntara a fumului rezultat in urma arderii tutunului continut…

Citeste articolul mai departe pe newsbv.ro…  

Sursa articol: newsbv.ro


Stiri pe aceeasi tema

Legea privind serviciile digitale: procedura de informare pentru furnizorii de servicii intermediare conținand clarificari – in consultare publica

19:45, 28.03.2024 - Dupa intrarea in vigoare a Legii nr. 50/2024 privind stabilirea unor masuri pentru aplicarea Regulamentului (UE) 2022/2065 al Parlamentului European și al Consiliului din 19 octombrie 2022 privind o piața unica pentru serviciile digitale și de modificare a Directivei 2000/31/CE, precum și pentru modificarea…

VOR SA SCHIMBE LEGEA EDUCAȚIEI – Vom avea supraveghere audio-video in școli

17:41, 28.03.2024 - Sunt mulți cei care spun ca in actualul sistem de invațamant romanesc e harababura totala.An de an se schimba din mers multe lucruri, se revine asupra unora care au fost deja eliminate și despre care se credea ca mai mult incurca, decat ajuta, dupa care se revine și tot așa. Mai nou se cere eliminarea…

Deputat Cristina Burciu: Gestionarea fondurilor europene nerambursabile aferente Politicii de coeziune, eficientizata prin simplificare și digitalizare

17:35, 26.03.2024 - Politica de coeziune se remarca drept una dintre cele mai importante și complexe politici din cadrul Uniunii Europene, avand ca obiectiv principal reducerea disparitaților economice, sociale și teritoriale intre diferitele regiuni ale statelor membre. Toate cele 16 programe ulterioare din cadrul Acordului…

Mugur Cozmanciuc, deputat PNL: „Am votat pentru aprobarea legii privind calitatea apei destinata consumului uman”

08:30, 20.03.2024 - Suntem preocupați de sanatatea romanilor! Astazi am votat pentru adoptarea Legii pentru aprobarea Ordonantei Guvernului nr.7/2023 privind calitatea apei destinata consumului uman. Proiectul de lege are ca obiect de reglementare transpunerea Directivei (UE) 2020/2184 a Parlamentului European si a Consiliului…

Victorie pentru Romania: Diplomele de asistent medical obținute inainte de aderare, recunoscute automat in UE

22:36, 15.02.2024 - "La 12 februarie, s-a publicat, in Jurnalul Oficial al Uniunii Europene, Directiva (UE) 2024/505 a Parlamentului European si a Consiliului din 7 februarie 2024 de modificare a Directivei 2005/36/CE in ceea ce priveste recunoasterea calificarilor profesionale ale asistentilor medicali generalisti formati…

Important pentru asistenții medicali: E vorba despre diplome

17:05, 14.02.2024 - Statele din Uniunea Europeana vor recunoaste „automat” diplomele romanesti de asistent medical generalist obtinute inainte de aderarea Romaniei la UE pentru cei care au urmat programul de revalorizare organizat in scopul alinierii la criteriile minime de formare prevazute de Comisia Europeana, a informat,…

Ramona Strugariu: Propunerea de directiva europeana anticoruptie este istorica si revolutionara; asteptam pozitia Consiliului

13:20, 06.02.2024 - Propunerea de directiva europeana pentru combaterea coruptiei in UE este una "istorica" si "revolutionara", permitand crearea unui "cadru armonizat pentru infractiunile de coruptie la nivel european", a declarat marti eurodeputata REPER Ramona Strugariu, raportoare a Parlamentului European pentru…

ASF propune o lege pentru a consolidarea pieței de capital din Romania

21:25, 05.02.2024 - ASF dorește modificarea și completarea legii nr. 24/2017 privind emitenții de instrumente financiare și operațiuni de piața. Autoritatea de Supraveghere Financiara (ASF) a participat luni, 5 februarie 2024,  la o dezbatere publica ce a avut ca subiect proiectul legii pentru modificarea și completarea Legii…


Ce parere ai despre aceasta stire?