Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Testul Babeş-Papanicolau poate salva viața multor femei

Publicat:

Zeci de vrancence sunt diagnosticate, anual, cu cancer de col uterin, iar alte cateva zeci mor din cauza acestei boli. Din pacate, orice femeie este predispusa la aceasta boala. Cum cancerul de col uterin debuteaza asimptomatic, de cele mai multe ori acesta este depistat in faze avansate și cand nu mai poate fi vindecat, este foarte important ca femeile sa cunoasca procedeele prin care boala poate fi depistata in stadii precoce si vindecabile.
O modalitate de a preveni cancerul de col uterin este efectuarea periodica a testului Babes-Papanicolau. Un simplu test, o consultatie aproape banala…

Citeste articolul mai departe pe monitorulvn.ro…  

Sursa articol: monitorulvn.ro


Stiri pe aceeasi tema

Xtra Night Show. In ce relații a ramas Catalin Botezatu cu femeile din viața lui. Dezvaluirile facute de designer: „Am suferit”

01:26, 15.05.2024 - Catalin Botezatu este un adevarat Don Juan in showbizul romanesc și a avut la brațul sau numeroase femei frumoase. Designerul a marturisit ca a suferit in urma relațiilor, dar a preferat sa fie cat mai discret in astfel de momente. In ce relații a ramas cu fostele partenere dupa ce și-au spus „adio”.

Analize gratuite pentru gravide și lauze, chiar daca nu sunt asigurate

13:10, 23.04.2024 - Senatul a adoptat o inițiativa legislativa a USR, care prevede ca femeile insarcinate dar și cele care au nascut de curand sa beneficieze de analize gratuite, inclusiv daca sunt sau nu asigurate. proiectul de lege va fi dezbatut și in Camera Deputaților, care este forul decizional. Femeile insarcinate…

(foto) Mod sanatos de viața dupa gratii: Cursuri gratuite de fitness, organizate la pentru deținutele de la Rusca

09:50, 18.04.2024 - Pentru prima oara in istoria penitenciarului de femei din Rusca sunt organizate și desfașurate cursuri de instruire fitness. O antrenoare celebra in lumea sportului din Republica Moldova, Natalia Șveț s-a oferit sa instruiasca, gratis, timp de 6 saptamani, femeile aflate in detenție.

Cristina Burciu, deputat PNL de Cluj: „Programul național «Primul student in familie» incurajeaza absolvirea cursurilor universitare și integrarea tinerilor in societatea activa”

15:45, 04.04.2024 - Conducerea PNL a Ministerului Educației a elaborat un apel de proiecte in vederea accesarii finanțarii Programului național „Primul student in familie”, demers concludent ce iși propune stimularea tinerilor pentru a urma cursurile universitare, anunța deputatul PNL de Cluj Cristina Burciu.

3 zodii vor face un copil anul acesta. Cine sunt norocoșii care ar trebui sa se pregateasca pentru un nou membru in familie

18:30, 02.04.2024 - Rac (22 iunie - 22 iulie)Fiind un semn guvernat de Luna, Racul este adesea asociat cu dragostea materna și cu dorința de a intemeia o familie. Anul acesta, energia planetara favorabila poate aduce oportunitatea pentru Raci de a-și extinde familia prin aducerea pe lume a unui copil. Cu sensibilitatea…

Femei cu Povești. Povești cu Femei: inspirație și putere pentru femeile din Timișoara

19:21, 27.03.2024 - In luna dedicata Femeii, Timișoara se pregatește sa gazduiasca un eveniment care iși propune sa aduca in prim-plan poveștile de viața ale unor femei remarcabile. „Femei cu Povești. Povești cu Femei" este o ocazie unica de a celebra reușitele și inspirațiile din viața de zi cu zi a femeilor.

Acces Direct. Fiica Mariei se imparte intre familie și amant! Femeia a lasat viața ideala pentru iubitul zugrav: ”A avut depresie” / VIDEO

17:45, 21.02.2024 - Doamna Maria este disperata și vrea ca fiica ei sa se intoarca acasa la familie. Femeia a decis sa-și lase soțul și copilul de 11 ani singuri și s-a mutat la amant. Din spusele invitatei la Acces Direct, barbatul nu este de incredere, astfel ca aceasta poate fi in pericol.


Ce parere ai despre aceasta stire?