Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

TERIFIANT! Un bărbat a murit sub ochii prietenului său. Cum s-a întâmplat tragedia (VIDEO)

Publicat:

A murit sub ochii prietenului sau. Un barbat de 36 de ani a suferit un atac de cord, in timp ce se afla in vizita acasa la amicul sau, pe strada Maiakovski din al Capitalei, scrie canal3.md.

Medicii nu au reușit sa-l salveze din ghearele morții.

AFLA MAI MULTE DETALII IN REPORTAJUL EMISIUNII UNITATEA DE GARDA DE LA CANAL3

Share pe G+ OK VK

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Tragedie la ieșirea din gara Medgidia: un barbat a murit sfartecat de tren

18:55, 10.05.2024 - Un barbat in varsta de 37 de ani a murit, vineri, dupa ce a fost lovit de un tren in Medgidia. Medicii sosiți la fața locului nu au putut decat sa constate decesul, victima prezentand leziuni incompatibile cu viața, potrivit reprezentanților SAJ Constanța.

Chinuiți de propriul copil! Un barbat a murit, dupa ce a fost gasit in pat langa cadavrul descompus al soției sale! Au fost inchiși, fara apa și mancare

14:06, 21.04.2024 - Tragedia și șocul au cuprins Aprica dupa descoperirea unui caz cutremurator. Un barbat in varsta a murit in condiții deplorabile, fiind gasit in pat alaturi de cadavrul descompus al soției sale. Cei doi batrani au fost lasați sa sufere in tacere, fara apa și mancare, in propria lor locuința, cu complicitatea…

Tragedie in Satu Mare. Un barbat a murit dupa ce a cazut de la etajul 3 al spitalului in care era internat

10:55, 15.04.2024 - Un barbat a murit, duminica noapte, dupa ce a cazut de la etajul 3 al spitalului in care era internat. Acesta s-ar fi dezechilibrat, iar impactul cu asfaltul i-a fost fatal. Medicii nu au mai putut sa ii salveze viața, din cauza ranilor foarte grave pe care le-a suferit.

Tanarul din Timișoara, care a murit in salonul de tatuaje, a baut șapte energizante inainte de tragedie. Baiatul s-a stins sub privirea terifiata a prietenului: ”Si-a dat pur si simplu ochii peste cap”

14:50, 13.04.2024 - In urma cu o zi, un tanar de 23 de ani a murit subit intr-un salon de tatuaje. O posibila cauza decesului a fost stabilita, in urma cu puțin timp. Baiatul a baut șapte energizante inainte de tragedie. Totul s-a intamplat sub privirile prietenului sau tatuator.

Noi imagini de la atacul sangeros din Padina, in urma caruia un barbat in varsta de 41 de ani a murit. Ce s-a intamplat cand Sorin Anghel a ieșit afara / VIDEO

21:00, 04.03.2024 - Au aparut noi imagini din seara atacului de la Padina, in urma caruia Sorin Anghet, un barbat in varsta de 41 de ani, a murit. Ce s-a intamplat in momentul in care victima a reușit sa iasa din cladire, in parcarea localului.

Accident cumplit in Dolj. Un barbat de 34 de ani a murit, dupa ce s-a rasturnat cu mașina

10:00, 04.03.2024 - Un accident cumplit s-a produs in Dolj, luni dimineața. Un barbat in varsta de 34 de ani s-a stins din viața, dupa ce s-a rasturnat cu mașina dincolo de partea carosabila. Medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața acestuia.

Tragedie in Dolj. Un barbat a murit ars de viu, in propria locuința. A provocat un incendiu de vegetație

20:05, 27.02.2024 - O tragedie de proporții s-a produs in Dolj. Un barbat a murit ars de viu, marți seara, dupa ce a provocat un incendiu de vegetație. Trupul carbonizat al victimei a fost gasit de pompierii. Medicii nu au mai avut nicio șansa sa ii salveze viața.

Un copil și-a pierdut viața dupa ce masina in care se afla s-a rasturnat

20:16, 17.02.2024 - O fata de 10 ani a murit dupa ce masina in care se afla s-a rasturnat in afara partii carosabile, soferul pierzand controlul volanului. Tragedia a avut loc sambata dupa amiaza pe DN7, pe raza comunei Vetel. Un barbat, de 42 de ani, din Deva, care conducea un autoturism din directia Deva-Ilia, a pierdut…


Ce parere ai despre aceasta stire?