Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Teribilism platit scump de un motoclist din Timis 

Publicat:

Scene desprinse parca dintr-un numar de cascadorie, cu final tragic in judetul Timis, la Sacalaz.

Citeste articolul mai departe pe tion.ro…  

Sursa articol: tion.ro


Stiri pe aceeasi tema

VIDEO Scene halucinante: O fata și-un baiat și-au tras pumni și picioare in clasa. Poliția s-a autosesizat

17:00, 23.05.2024 - Scene violente intr-un liceu din județul Timiș. Doi elevi au fost surprinși in timp ce iși imparțeau pumni și picioare chiar in sala de curs. Poliția s-a sesizat din oficiu dupa ce imaginile au aparut in spațiul public. Pentru moment nu se cunosc motivele de la care ar fi pornit conflictul.

Breaking: Un barbat din Timiș și-a dat foc, in fața fiului și a nepotului sau, fix in Sambata Mare

15:40, 04.05.2024 - Scene de groaza in Timiș, unde un barbat a incercat sa se sinucida fix in Sambata Mare. Gestul șocant a fost facut chiar de fața cu familia, barbatul alegand sa iși dea foc de fața cu fiul și nepotul sau. Norocul sau a fost ca cei doi au stins flacarile.

Cat au platit Gabriela Cristea și Tavi Clonda pentru o calatorie cu gondola: „Cam scump, dar a fost o experiența superba”

18:35, 02.05.2024 - Gabriela Cristea și Tavi Clonda au fost de curand in Veneția, orașul in care s-au logodit. Cei doi au sarbatorit 10 ani de cand artistul a ceut-o in casatorie pe prezentatoare pe gondola.

Cum a reușit o romanca sa il lase pe un italian fara 100.000 euro! Barbatul s-a indragostit de femeie, dar a platit scump: ”Am fost doar o victima”

13:10, 13.04.2024 - Un italian trage un semnal de alarma, dupa ce a ramas fara bani. O romanca ar fi reușit sa ii ia cei 100.000 euro pe care ii avea, dupa ce i-ar fi promis ca vor trai o frumoasa poveste de dragoste impreuna. Barbatul a ajuns la concluzia ca a fost doar o inscenare!

Slusari: ”Economia și bugetul țarii au platit pentru independența energetica un preț nepermis de scump”

12:40, 31.03.2024 - ”Moldova in doi ani intradevar și-a sporit securitatea energetica. Insa din cauza incompetenței unui domn cu ambițiile politice excesive economia și bugetul țarii au platit pentru independența energetica un preț nepermis de scump. Acest lucru acum este exploatat la greu de catre forțele distructive”.…

Scene de groaza in Bihor: un barbat a spanzurat un caine care i-a intrat in curte. Au urmat cei ai unei vecine care l-a și platit pentru serviciu

19:40, 27.03.2024 - Scene de groaza au avut loc marți, 26 martie, in localitatea Budoi, județul Bihor. Iritat de faptul ca un caine al unui vecin i-a patruns in curte și i-ar fi mușcat un porc, un barbat de 55 de ani a lovit cu lopata animalul și l-a spanzurat cu o sfoara de un copac, in gradina, relateaza eBihoreanul.

Scene demne de un film de groaza in Timiș: maidanezii au ucis peste 100 de oi și miei

04:51, 15.03.2024 -  Polițiștii au descoperit pe un camp din Chișoda peste o suta de ovine moarte. In noaptea trecuta, acestea au fost atacate de caini vagabonzi. Dupa ce o parte din ele au fost mușcate, celelalte au murit sufocate in incercarea de a scapa, potrivit tion.ro.  „Din primele verificari efectuate, rezulta…

Scene demne de un film de groaza in Timiș. Peste 100 de ori și miei, uciși de CAINI VAGABONZI

23:05, 14.03.2024 -  Polițiștii au descoperit pe un camp din Chișoda peste o suta de ovine moarte. In noaptea trecuta, acestea au fost atacate de caini vagabonzi. Dupa ce o parte din ele au fost mușcate, celelalte au murit sufocate in incercarea de a scapa, potrivit tion.ro.  „Din primele verificari efectuate, rezulta…


Ce parere ai despre aceasta stire?