Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Teoria celor şapte ani de căsnicie este eronată

Publicat:

Teoria celor sapte ani de casnicie, inspirata din filmul omonim cu , lansat in 1955, este eronata, intrucat cuplurile au nevoie de 10 ani pentru a atinge nivelul minim de fericire conjugala, potrivit unui studiu realizat de o universitate americana, informeaza dailymail.co.uk, citat de gandul.info. Teoria celor sapte ani de casnicie este un concept psihologic potrivit caruia fericirea din viata de cuplu incepe sa se deterioreze dupa sapte ani petrecuti alaturi de partenerul de viata, iar acest fapt creste riscul de divort. Conceptul a devenit celebru gratie filmului omonim din 1955,…

Citeste articolul mai departe pe covasnamedia.ro…  

Sursa articol: covasnamedia.ro


Stiri pe aceeasi tema

10 pentru Salaj, proiectul lui Florin Florian care aduce plus valoare județului

15:20, 15.05.2024 - Campania pentru alegerile locale din 9 iunie este in plina desfașurare. Unul dintre candidații foarte activi in teren, dar și in mediul online, este Florin Florian, candidatul Partidului Social Democrat pentru președinția Consiliului Județean Salaj. Am avut oportunitatea sa aflam cum decurge campania…

Alex Dobrescu, apariție șocanta! In stare avansata de… euforie, a facut show grotesc pe strada! A speriat oamenii care iși vedeau liniștiți de viața! / PAPARAZZI

22:51, 14.05.2024 - Rar ne-a fost dat sa vedem imagini mai șocante și mai grotești decat cele pe care urmeaza sa vi le prezentam. In caz ca nu știți cine este Alex Dobrescu, deși in ultima perioada mai mult ca sigur ați aflat, atunci vi-l prezentam noi, cum s-ar spune, in toata splendoarea lui!

O noua „lume” descoperita in adancurile Pamantului. Ecosistemul gigantic plin de viața uimeste oamenii de stiinta

08:25, 04.05.2024 - Cercetatorii vorbesc despre o noua „lume” descoperita in adancurile Pamantului. Este vorba despre un ecosistem gigantic, plin de viața, care a uimit oamenii de știința. Miliarde și miliarde de microorganisme traiesc la doar cațiva kilometri sub suprafața solului, potrivit unei echipe internaționale…

Senatorul Ioan Stan despre avantajele implementarii salariului minim european. ”Va imbunatati in mod considerabil viata romanilor, oferindu-le perspectiva unui viitor sigur din punct de vedere economic si nu numai”

10:30, 04.04.2024 - Senatorul PSD de Suceava, Ioan Stan, a remis presei un comunicat in care a vorbit despre avantajele implementarii salariului minim european, comunicat pe care il prezentam integral: ”In urma implementarii salariului minim european, romanii vor avea o serie de avantaje dintre care amintim creșterea salariilor…

Salariul minim european va fi implementat in acest an. Cu cat ar putea crește salariile romanilor - simulari de la Ministerul Muncii

11:10, 03.04.2024 - Ne uitam in primul rand la salariul minim pe economie pentru ca acesta trebuie sa creasca pentru a asigura un nivel de trai decent avand in vedere inflația actuala. Știm deja ca in luna iulie va ajunge la valoarea bruta de 3.700 de lei, ceea ce inseamna o valoare neta de 2.217 lei. Și intr-adevar, se…

Legatura mortala: poluarea cu plastic și schimbarile climatice

02:30, 22.03.2024 - Studiul, publicat in revista Nature Communications, a descoperit o legatura inextricabila intre incalzirea globala și poluarea cu plastic, formind un "cerc vicios" in care fiecare problema o amplifica pe cealalta. Oamenii de știința suedezi avertizeaza ca acest ciclu interactiv agraveaza incalzirea…

Salariul minim a crescut, dar nu in avantajul salariatului

17:00, 20.03.2024 - Salariul minim este vehiculat ca o mare reușita sau avantaj acordat de catre politicieni celor mulți, aproximativ 1,5 milioane de angajați. Adica, 28 % din numarul total de salariați activi ”beneficiaza” de 3.300 de lei din care , in mana, iau 2.079 de lei. Acest nivel salarial devine punct de referința…

De ce oamenii din preistoric și-au pierdut coada in timpul evoluției. Studiul cercetatorilor americani

14:55, 29.02.2024 - Un studiu recent al cercetatorilor de la Universitatea Langone Health din New York ar putea explica felul in care, de-a lungul evoluției speciei, intre oameni și primate s-a ajuns la o diferența notabila: lipsa cozii.


Ce parere ai despre aceasta stire?