Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Tensiunile explodează. Iranul ”a doborât” o dronă SUA. O rachetă a lovit Arabia Saudită

Publicat:

iraniene au anuntat ca au doborat joi "o drona spion americana" care a incalcat spatiul aerian al , potrivit televiziunii de stat iraniene, citata de . In paralel, o racheta a lovit o uzina din .

Citeste articolul mai departe pe obiectiv.info…  

Sursa articol: obiectiv.info


Stiri pe aceeasi tema

Andrey Rublev, criza de nervi la Roland Garros: s-a luat la palme și s-a lovit singur cu racheta!

20:41, 31.05.2024 - Andrey Rublev (26 de ani, locul 6 ATP) a fost invins de Matteo Arnaldi (23 de ani, #35) la Roland Garros, scor 6-7 (6-8), 2-6, 4-6, și parasește competiția in turul 3, faza „16-imilor”. Pe parcursul meciului, rusul a fost autorul mai multor crize de nervi. In 2020 și 2022, Andrey Rublev ajungea in faza…

Presa israeliana: Atacul a fost un avertisment

14:55, 19.04.2024 - Presupusul atac de vineri impotriva Iranului ar trebui interpretat ca un avertisment adresat Teheranului cu privire la capacitatile ofensive ale Israelului si ca un semn ca Israelul nu cauta un razboi regional, potrivit unor surse anonime citate de ziarul Jerusalem Post. „Mesajul (atacului) a fost fara…

Biden, „entuziasmat” de piloții americani care au doborat drone iraniene: „Sunteți cei mai buni din lume. Jur pe Dumnezeu”

13:25, 15.04.2024 - Președintele american Joe Biden a vorbit cu piloții americani care au participat la doborarea dronelor lansate de Iran impotriva Israelului și le-a mulțumit pentru reușita. Liderul de la Casa Alba s-a declarat entuziasmat de indemanarea piloților și a declarat ca sunt cei mai buni din lume.

Iranul a sechestrat o nava „cu legaturi'” cu Israelul in Golf

15:31, 13.04.2024 - Fortele speciale maritime ale Gardienilor Revolutiei iranieni, armata ideologica a Republicii Islamice, au sechestrat un portcontainer „cu legaturi” cu Israelul in Golf, a anuntat agentia oficiala Irna, relateaza agerpres.ro.

Iranul amenința cu „masuri ferme” pentru nerespectarea codului vestimentar. Fetele și femeile, indemnate sa adere la „valorile morale”

18:50, 11.04.2024 - Politia iraniana amenința ca va inaspri masurile impotriva persoanelor care nu respecta codul vestimentar islamic, unul foarte strict, in special, fetele și femeile, informeaza miercuri dpa, citata de Agerpres.Miercuri, la sfarsitul Ramadanului, luna de post obligatoriu pentru toti musulmanii, politia…

Americanii au lovit adanc in avanpostul rebelilor Houthi din Yemen

10:41, 09.04.2024 - Armata americana a anuntat luni ca a distrus sisteme de aparare aeriana si de drone ale rebelilor houthi din Yemen aliati cu Iranul in zona Marii Rosii, fara a provoca pagube traficului comercial si navelor SUA sau ale coalitiei, relateaza Reuters, arata Agerpres.

Pericol de accident nuclear major! O drona a lovit un reactor de la centrala Zaporojia

08:05, 08.04.2024 - O drona a lovit un reactor nuclear de la centrala Zaporojia, a anunțat șeful Agenției Internaționale pentru Energie Atomica (AIEA). Nivelul de radiații este normal. Cea mai mare centrala nucleara din Europa este ocupata de ruși de la inceputul razboiului

Iranul și Hezbollahul, zguduite de noile tactici de razboi ale Israelului, potrivit unui expert

14:35, 23.03.2024 - Un comentator militar al canalului Al-Hadath din Arabia Saudita a analizat situația de la granița de nord a Israelului și tacticile Forțelor de aparare israeliene (IDF) in regiune, relateaza Jerusalem Post.


Ce parere ai despre aceasta stire?