Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Tensiunea se mută la ruși - Localități de la granița cu Ucraina, evacuate după bombardamente

Publicat:

, guvernatorul regiunii ruse Belgorod, i-a indemnat pe locuitorii satelor Zhuravlevka și Nekoteievka, care au ramas inca in așezari, sa iși paraseasca temporar locuințele. Cele doua localitați sunt la mai puțin de 50 de km de orașul ucrainean Harkov.

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmarește stiripesurse.ro pe Facebook

stiripesurse.ro × NEWSLETTER ×

Am citit și sunt de acord cu
Politica de confidențialitate

BACK TO TOP DESPRE

Exclusivitați și documente incendiare.

Echipa stiripesurse.ro va prezinta stirile…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ucraina acuza Rusia ca executa si foloseste civilii din orasele de granita pe post de scuturi umane

13:00, 18.05.2024 - Saptamana trecuta, Rusia a declansat cea o ofensiva masiva in nordul Ucrainei, reusind sa treaca granita, in incercarea de a ocupa Harkov, care este al doilea cel mai populat oras al Ucrainei.

Seful armatei ucrainene, despre ofensiva rusilor in Harkov: Situatia este dificila

16:00, 12.05.2024 - Seful armatei ucrainene Oleksandr Sirski a declarat ca fortele ucrainene sunt intr-o situatie dificila in regiunea Harkov, dar ele fac tot posibilul pentru a rezista in fata ofensivei ruse, transmite duminica Reuters, citata de Agerpres."Unitatile fortelor de aparare duc batalii defensive intense, incercarile…

Atac aerian ucrainean: cel puțin opt persoane au fost ranite in Belgorod

09:50, 09.05.2024 - Intr-un nou episod al conflictului dintre Ucraina și Rusia, cel puțin opt persoane au fost ranite, intr-un atac aerian ucrainean in orașul rus Belgorod și imprejurimi, conform anunțului guvernatorului regional Viaceslav Gladkov, relateaza AFP.

Evaluarile bloggerilor militari ucraineni asupra situației de pe frontul de est. Trupele ucrainene s-au retras din cel puțin trei localitați

21:16, 29.04.2024 - Forțele lui Vladimir Putin au inregistrat noi caștiguri in cel puțin trei locații de-a lungul frontului estic din Ucraina - inclusiv, pentru prima data in mai multe luni, un avans in regiunea nordica Harkov.

Ce spun rușii din Belgorod despre viața sub bombardamente: „Cand rachetele zburau peste Harkov, știam ca intr-o zi se vor intoarce”

20:30, 24.03.2024 - Ca raspuns la bombardamentele constante din Rusia, Ucraina a intensificat atacurile asupra regiunii Belgorod: din 10 martie, peste douazeci de civili au fost uciși acolo și peste o suta au fost raniți.

Rusia – Ucraina, ziua 738: Un mort și mai mulți raniți, in urma unui nou atac asupra Belgorod

08:45, 23.03.2024 - Un civil a fost ucis si alti doi au fost raniti intr-un atac cu drona in regiunea rusa Belgorod, care se invecineaza cu Ucraina, a declarat guvernatorul regional.“Va fi o dimineata dificila”, a scris Viaceslav Gladkov pe Telegram, adaugand ca doua districte din regiunea sa au fost atacate de drone.…

Razboi in Ucraina, ziua 731. Localitati evacuate fortat, ca urmare a ofensivei armatei ruse - LIVE TEXT

08:10, 24.02.2024 - Potrivit sursei citate, evacuarea obligatorie a populatiei din Kindrashivka si Kurylivka se impune ca urmare a refuzului localnicilor de a parasi satele, in ciuda riscurilor militare iminente, scrie agerpres.ro.''Continua evacuarea obligatorie a populatiei din unele localitati din raionul Kupiansk.…

Ucraina anunța ca doua localitati din raionul Kupiansk vor fi evacuate fortat din cauza ofensivei armatei ruse

07:35, 24.02.2024 - Doua localitati din raionul Kupiansk vor fi evacuate fortat, ca urmare a ofensivei armatei ruse, a anuntat seful Departamentului de aparare civila din cadrul Administratiei Militare din regiunea Harkov, Ivan Socol.


Ce parere ai despre aceasta stire?