Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Tenis: Alexandru-Daniel Carpen, suspendat pe viață pentru trucarea unui meci

Publicat:

Jucatorul roman Alexandru-Daniel Carpen (30 ani) a fost suspendat pe viața din tenis dupa ce a recunoscut ca a trucat un meci, relateaza BBC.

Ancheta efectuata de Unitatea pentru (TIU) a relevat faptul ca Alexandru-Daniel Carpen l-a abordat pe un alt jucator, al carui nume nu a fost dezvaluit, în octombrie 2013, pentru a truca un meci.

Carpen și-a recunoscut vina în 2015, dar abia acum a aflat durata pedepsei sale, dupa ce anchetatorul a beneficiat de timp pentru a decide sancțiunea.

Cea mai buna clasare a lui Carpen la…

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un roman de 15 ani a devenit erou in Italia. Președintele țarii l-a premiat dupa ce i-a salvat viața unei femei

12:40, 29.04.2024 - Cum s-a intamplat totulTotul s-a intamplat cu mai mulți ani in urma, cand Emanuele se intorcea acasa de la școala și a urcat intr-un tren din Italia. In timpul calatoriei, a auzit un alt pasager vorbind la telefon despre intenția de a-și omori fosta iubita. Fara sa ezite, Emanuele a sunat imediat la…

Roman, condamnat la 30 de ani de inchisoare, dupa ce a ucis un barbat in Italia. Criminalul și-a recunoscut fapta: ”Sunt vinovat”

21:50, 26.04.2024 - Sentința record pentru un roman din Italia! Daniel Ispas a fost condamnat la 30 de ani de inchisoare, dupa ce a ucis un patron de restaurant in viale dei Caduti. Criminalul a fugit de la locul tragediei, dar a fost prins ulterior de polițiștii. De teama ca va fi condamnat la inchisoare pe viața.

Batut de fani și suspendat pe viața, luptatorul de MMA care a lovit o „ring girl” vine cu explicații: „Am fost tensionat și aveam emoții”

11:06, 23.04.2024 - Luptatorul iranian Ali Heibati se afla in centrul unui scandal uriaș dupa o gala de MMA care a avut loc vineri. Inainte de lupta a lovit-o cu piciorul pe una dintre fetele care anunța startul luptei, a fost batut de fani dupa lupta și a fost suspendat pe viața. Iar acum a avut o prima reacție. Intr-o…

Grupul PPE Creștin-Democrat din Parlamentul European este singurul care garanteaza ca modul nostru de viața, european și creștin, nu va fi alterat!

13:51, 19.04.2024 - Ca europarlamentar liberal roman, eu cred ca pentru a ne pregati mai bine – ca sa facem fața provocarilor viitorului – trebuie sa invațam din dificultațile prezentului, in primul rand pentru a nu le repeta!

Italianul Marco Bortolotti a scapat de o sanctiune din partea ITIA pentru dopaj involuntar

10:45, 22.03.2024 - Tenismanul italian Marco Bortolotti, care a ajuns pe locul 355 in lume la simplu si 99 la dublu, a fost exonerat in cazul de dopaj in care era acuzat de Agentia Internationala pentru Integritatea Tenisului (ITIA), informeaza EFE, potrivit Agerpres. Bortolotti a fost acuzat ca a utilizat clostebol,…

Jucator de origine romana, suspendat 4 ani și jumatate - Precizarile facute de ITIA

21:01, 14.03.2024 - Jucatorul suedez de origine romana Dragoș Nicolae Madaraș a fost suspendat pentru o perioada de patru ani și jumatate, a anunțat Agenția Internaționala pentru Integritatea Tenisului (ITIA).

Cariera si viata tenismenului roman Ilie Nastase, subiectul documentarului Nasty - Premiera de gala va avea loc in 16 aprilie, la Sala Palatului

10:35, 04.03.2024 - „Baiatul rau al sportului”, „magnific”, „fermecator”, „temperamental”, „arogant”– sunt doar o parte dintre cuvintele folosite de-a lungul anilor de presa internationala pentru a-l descrie pe tenismenul roman Ilie Nastase. Viata si cariera primului numar 1 din istoria clasamentului ATP, controversele…


Ce parere ai despre aceasta stire?