Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Tenis: Adrian Ungur, învins în primul tur la Cordenons

Publicat:

Tenismanul roman a fost invins de spaniolul cu 3-6, 6-2, 7-6 (3), luni seara, in mansa inaugurala a turneului challenger de la Cordenons (Italia), dotat cu premii totale de 85.000 de euro.



Ungur, cap de serie N. 6, s-a recunoscut invins dupa 2 ore si 27 de minute de joc si va primi 885 de euro.

Ungur va continua la dublu, alaturi de .AGERPRES

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Familia Mikey Mouse la furat in Italia

09:15, 20.05.2024 - Un roman costumat in Mikey Mouse care era insoțit de o femeie imbracata in costumul lui Mini Mouse au fost prinși la furat in Italia. The post Familia Mikey Mouse la furat in Italia appeared first on Știri online, ultimele știri, presa online, ziar online - Sursazilei.ro .

Roman, condamnat la 30 de ani de inchisoare, dupa ce a ucis un barbat in Italia. Criminalul și-a recunoscut fapta: ”Sunt vinovat”

21:50, 26.04.2024 - Sentința record pentru un roman din Italia! Daniel Ispas a fost condamnat la 30 de ani de inchisoare, dupa ce a ucis un patron de restaurant in viale dei Caduti. Criminalul a fugit de la locul tragediei, dar a fost prins ulterior de polițiștii. De teama ca va fi condamnat la inchisoare pe viața.

Gabi Boitan, invins in optimile turneului challenger de la Savannah

14:20, 25.04.2024 - Tenismanul roman Gabi Adrian Boitan a fost invins de francezul Maxime Janvier, cu 3-6, 6-1, 6-3, miercuri, in optimile de finala ale turneului challenger de la Savannah (Georgia/SUA), dotat cu premii totale de 82.000 de dolari, potrivit Agerpres.

Un roman s-ar afla printre victimele exploziei de la hidrocentrala din Italia - PRESA

08:20, 10.04.2024 - Cel puțin patru persoane au murit, alte trei au au suferit arsuri grave, iar alte cinci persoane au fost date disparute, dupa explozia de la centrala hidroelectrica. Foto: Profi MediaScafandrii cauta victime și la aceasta ora in lacul de acumulare pentru a depista victimele. Explozia a avut loc la etajul…

Internaționalul roman Dennis Man, elogiat in Italia. ”E bijuteria Parmei”

23:10, 22.03.2024 - Internaționalul roman Dennis Man a ajuns de la ”o investiție exagerata” la ”bijuteria coroanei” unei echipe, Parma, lider in Serie B, care e tot mai aproape de revenirea in Serie A, relateaza Calcio Mercato.

Interlopul care a taiat un cantareț de manele, intr-un club din Mamaia, identificat in Italia

14:36, 08.03.2024 - Un cunoscut manelist a fost victima unui atac intr-un club de lux din Mamaia, iar principalul suspect, un interlop notoriu din București, a fost gasit de autoritați in afara țarii, asociat cu un alt infractor roman celebru. Incidentul a avut loc in dimineața zilei de 14 mai 2022 la clubul Breeze…

Declarațiile emoționante ale șoferului roman, care a provocat un accident mortal in Italia. Barbatul a plans in fața judecatorilor

10:21, 28.02.2024 - In urma cu cateva zile, un șofer roman a provocat un accident mortal in Italia. Doi adolescenți s-au stins din viața, dupa ce i-a lovit cu un camion. Barbatul este devastat de durere și a facut declarații emoționante, in timp ce plangea, in fața instanței.

Cinci femei, dintre care trei prostituate, ucise intr-o singura zi la Viena

11:00, 26.02.2024 - Cinci femei, dintre care trei prostituate, ucise intr-o singura zi la Viena. Cadavrele injunghiate a trei tinere au fost gasite intr-o casa de toleranta din cartierul sarac Brigittenau vineri seara, in urma unei alerte emise de un martor. O femeie și fiica sa adolescenta au fost gasite moarte in casa…


Ce parere ai despre aceasta stire?