Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Teleorman: Noul subprefect, Alexandru Ceciu, a depus jurământul

Publicat:

, noul subprefect al județului Teleorman, a depus juramantul duminica, la Alexandria, in prezența vicepremierilor și .

Foto: (c) Luiza ABU-SALEM/AGERPRES FLUX

"Doresc sa asigur autoritațile administrației publice locale, precum și cele deconcentrate ca vor avea în mine un partener de nadejde cu privire la orice problema în care ma vor consulta", a declarat Ceciu.

Cu aceasta ocazie, viceprim-ministrul și-a adus aminte ca în anul 1996 a devenit cel mai tânar…

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

FOTO: Polițiștii de penitenciare debutanți, incadrați la Penitenciarul Aiud, au depus Juramantul de Credința

16:56, 15.05.2024 - FOTO: Polițiștii de penitenciare debutanți, incadrați la Penitenciarul Aiud, au depus Juramantul de Credința Polițiștii de penitenciare debutanți, incadrați la Penitenciarul Aiud, au depus Juramantul de Credința Polițiștii de penitenciare debutanți, incadrați la Penitenciarul Aiud, au depus miercuri,…

Mesajul Iuliei Navalnaia, dupa ce Putin a depus juramantul: „Tara noastra este condusa de un mincinos, un hot, un asasin”

13:10, 07.05.2024 - Opozanta in exil Iulia Navalnaia l-a numit pe presedintele rus Vladimir Putin „mincinos, hot, asasin”, in contextul in care liderul de la Kremlin tocmai a depus juramantul de la inceputul celui de al cincilea mandat, relateaza AFP.

Noul subprefect al Clujului a depus juramantul. Cui i-a mulțumit pentru numirea in funcție

17:15, 24.04.2024 - Dupa ce social-democratul Razvan Ciortea și-a inaintat demisia pentru a putea candida la funcția de primar la Turda, Clujul are un nou subprefect din partea PSD, in persoana lui Florentin Burz.

Noul subprefect de Timiș, Raul Ambruș, a depus juramantul/Foto

12:00, 24.04.2024 - La doar cateva ore dupa ce a fost numit oficial in funcția de subprefect, Raul Ambruș a depus juramantul in funcția primita dupa ce s-a mutat la PSD Timiș, pe 12 aprilie. Ceremonia a avut loc la Palatul Admnistrativ. Alaturi de el, la cereomine s-a aflat prefectul de Timiș, Mihai Ritivoiu. El ocupa,…

Gheorghe Lazar și-a depus candidatura pentru un nou mandat de primar al comunei Marginea. ”Imi doresc ca mandatul care urmeaza, sa fie unul al dezvoltarii și sa pun in opera proiectele mari la care am muncit cu determinare”

17:30, 22.04.2024 - Primarul comunei Marginea, Gheorghe Lazar, și-a depus astazi candidatura din partea PNL pentru un nou mandat la alegerile din 9 iunie ”avand in vedere incurajarile majoritații dintre dumneavoastra, vazand ca lucrurile merg in direcția buna, increzator in propriile puteri”. Totodata, Gheorghe Lazar a…

Noul subprefect de Dolj, Ileana Șerban Toma, a depus juramantul

14:26, 12.04.2024 - Noul subprefect de Dolj, Ileana Șerban Toma, a depus juramantul astazi. Aceasta il inlocuiește pe fostul subprefect, Nicusor Roșca, eliberat din funcție joi, 11 aprilie, prin Hotarare de Guvern.Ileana Șerban Toma era comisar in cadrul Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor Dolj. Citește…

(live/update) Ministrul mediului desemnat, Sergiu Lazarencu, a depus juramantul de investire

08:10, 14.03.2024 - Ministrul mediului desemnat, Sergiu Lazarencu, depune astazi, 14 martie, juramantul de investire, in prezența președintei Maia Sandu, și a prim-ministrului Dorin Recean. Anunțul a fost facut ieri de Guvern.


Ce parere ai despre aceasta stire?