Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Tehnici pentru creşterea stimei de sine a copiilor: cât de nesănătoasă este critica şi care este importanţa propriului exemplu

Publicat:

O vorba romaneasca spune ca „ceea ce semeni, aceea vei culege“. Acelasi principiu se aplica si in educarea copiilor. Mai mult ca oricand, parintii trebuie sa fie constienti de modul in care se simt copiii lor, pentru a-i ajuta sa-si cultive stima de sine, scrie „“.

9 lucruri pe care le poti face pentru a ajuta la imbunatatirea stimei de sine a copilului:

Spune-i cat mai des care ii sunt calitatile si cat de minunat este

Toata lumea stie ca cei mici au mare nevoie sa auda ca sunt iubiti. Unii oameni nu simt sa spuna „Te iubesc“, considerand ca faptele vorbesc de…

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ce au in comun copiii „din sistem”? O trauma! Ajungem MARI va pregati 380 de copii și tineri instituționalizați pentru o viața independenta

19:10, 19.04.2024 - 380 de copii și tineri instituționalizați vor fi sprijiniți sa se integreze in comunitate și sa devina adulți independenți. Voluntarii Ajungem MARI, antrenați sa vina in ajutor copiilor. Ajungem MARI, cel mai mare program educațional național in sprijinul copiilor din sistemul de protecție, va pregati…

Fundația Mobexpert a achiziționat mașini de scris speciale pentru copiii nevazatori

14:50, 03.04.2024 - Fundația Mobexpert a achiziționat mașini de scris speciale pentru copiii nevazatori Diana Șucu, vice-președinte al Fundației Mobexpert, marturisește ca a fost profund impresionata de activitatea centrului și de cazurile copiilor care se afla acolo in grija specialiștilor și, afland de nevoile micuților…

Ce avantaje au jucariile muzicale pentru cel mic

13:16, 01.04.2024 - Intr-o lume in care tehnologia și digitalizarea au devenit omniprezente, jucariile muzicale raman un instrument esențial in dezvoltarea armonioasa a celor mici. Afla din acest articol ce avantaje prezinta aceste jucarii pentru copilul tau! Dezvoltarea abilitaților motorii prin intermediul jucariilor…

Recomandari pentru parinți, pentru o vacanța de primavara a copiilor, petrecuta in siguranța

13:25, 07.03.2024 - In perioada 08-12 martie, elevii din instituțiile de invațamint general din municipiul Chișinau, se vor bucura de vacanța de primavara. In acest context, responsabilii din cadrul Direcției Generale Educație, Tineret și Sport a Primariei Municipiului Chișinau vin cu o serie de reguli și recomandari.…

Copiii ocrotiți in așezamintele sociale ale Arhiepiscopiei Alba Iulia vor fi implicați intr-o serie de activitați speciale

17:45, 05.03.2024 - In luna martie, ne indreptam atenția catre o tema deosebit de importanta și plina de semnificație. Martie este Luna Pentru Viața, o perioada in care ne oprim sa reflectam și sa celebram viața in toate formele ei, recunoscandu-i valoarea și protejand-o cu dragoste și responsabilitate. In acest sens,…

Sanatatea orala a copiilor. Reguli pentru o igiena orala corecta

13:50, 26.02.2024 - Sanatatea orala a copiilor joaca un rol important dezvoltarea lor generala. Ingrijirea adecvata a dinților și a gingiilor incepe inca din primii ani de viața și este esențiala pentru a preveni problemele dentare. Respectarea unor reguli simple pentru o igiena orala contribuie și la formarea unor obiceiuri…

FOTO: Ajuta copiii mai puțin norocoși sa mearga in tabere cumparand un marțișor special

10:15, 20.02.2024 - Daca vrei sa faci o bucurie mare și, totodata, sa oferi, de 1 Martie, un cadou cu totul special, Asociația „Un Dar Mic pentru o Bucurie Mare” din Beclean iți vine in ajutor cu zeci de modele de marțișoare, brațari handmade și lumanari confecționate din ceara de albine 100% naturala. Fondurile stranse…

World Vision Romania: Aproape jumatate dintre parinții din mediile defavorizate nu citesc alaturi de copiii lor preșcolari

12:10, 15.02.2024 - STUDIU World Vision Romania: Aproape jumatate dintre parinții din mediile defavorizate nu citesc alaturi de copiii lor preșcolari. 42% dintre parinții din mediile defavorizate se implica doar uneori, rar sau chiar deloc in activitațile educaționale ale copiilor, precum lectura, conform unuia dintre…


Ce parere ai despre aceasta stire?