Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Tatăl presupusului autor al atentatului de la Manchester a făcut parte dintr-o fostă grupare islamistă

Publicat:

Tatal presupusului autor al atentatului de la Manchester a fost membru al Grupului de lupta islamic libian (LIFG), foarte activ in anii '90, a declarat joi un oficial al forțelor de securitate de la Tripoli, relateaza AFP.

'Da, a fost membru al LIFG', ostil regimului , a declarat , purtatorul de cuvânt al serviciilor de securitate libiene, în legatura cu , care a fost arestat miercuri în capitala libiana.

Fiul sau, Salman, este presupusul autor al atentatului în care au fost ucise 22 de persoane și ranite…

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Brian Wilson, membru fondator al grupului Beach Boys, sufera de dementa si a fost plasat sub tutela de justitia americana

15:16, 12.05.2024 - Cantaretul Brian Wilson, membru fondator al grupului Beach Boys, sufera de dementa si a fost plasat sub tutela de justitia americana, la cererea familiei sale, informeaza AFP, citat de Agerpres.

(video) Victoria Furtuna afirma ca e filata de SIS: Baieți, va cunosc la fața. Cu voi dorm liniștita

13:50, 21.04.2024 - Fosta acuzatoare de la Procuratura Anticorupție, Victoria Furtuna, afirma ca este filata de Serviciul Informații și Securitate. Declarațiile au fost facute de aceasta la UNInterviu pentru UNIMEDIA.

Cererea palestiniana privind acordarea statutului de membru ONU, analizata de Consiliul de Securitate

09:51, 08.04.2024 - Consiliul de Securitate se intalnește pentru a analiza cererea Autoritații Palestiniene (AP) privitoare la acordarea calitații de membru ONU pentru Palestina. Intalnirea se desfașoara luni. In prezent, Palestina are statut de observator la ONU, noteaza Mediafax.

Palestinienii cer sa primeasca statutul de membru cu drepturi depline al ONU

00:30, 02.04.2024 - Palestinienii vor sa primeasca statutul de membru cu drepturi depline al ONU in luna aprilie. Ei cer Consiliului de Securitate al Națiunilor Unite sa impuna dezbaterea și votul pe ordinea de zi a unei ședințe luna aceasta, potrivit jurnalul.ro. Mișcarea ar putea fi votata de SUA, aliatul Israelului.…

Palestinienii vor sa primeasca statutul de membru deplin al ONU

23:16, 01.04.2024 - Palestinienii vor sa primeasca statutul de membru cu drepturi depline al ONU in luna aprilie. Ei cer Consiliului de Securitate al Națiunilor Unite sa impuna dezbatera și votul pe ordinea de zi a unei ședințe luna aceasta. Mișcarea ar putea fi votata de SUA, aliatul Israelului.

Iranul a alertat Rusia asupra amenintarilor de securitate inaintea atentatului de la Moscova, potrivit Reuters

15:15, 01.04.2024 - Iranul a informat Rusia asupra posibilitatii unei „operatiuni teroriste" majore pe teritoriul ei inaintea masacrului comis luna trecuta intr-o sala de concerte din apropierea Moscovei, au declarat, potrivit Agerpres, trei surse familiare cu chestiunea, citate luni de Reuters.

Membru al unei grupari pro-Ucraina, ucis de explozia unei bombe in timpul arestarii, potrivit FSB

15:40, 26.03.2024 - Un membru al unei grupari pro-Ucraina a fi fost ucis in timpul unei operațiuni de arestare in regiunea Samara (Volga), dupa ce o bomba pe care o avea asupra lui a explodat, au declarat oficialii Serviciului Federal rus de Securitate (FSB).

Fosta șefa de cabinet al președintelui Fracțiuni PAS, numita noul membru la CEC

12:46, 21.03.2024 - Fosta șefa de cabinet al președintelui Fracțiuni PAS, Rita Lefter-Simașco a fost desemnata in funcția de membru al Comisiei Electorale Centrale. Un PROIECT de hotarire care prevede acest lucru a fost votat de 53 de deputați, transmite Noi.md. {{734724}} Rita Lefter-Simașco este licențiata in drept și…


Ce parere ai despre aceasta stire?