Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Tatal handbalistului Andrei Pletea a murit pe neasteptate: Dani, ai parasit mult prea devreme aceasta lume!

Publicat:

Tragedie in familia tanarului handbalist de la numarul 1 din . Tatal jucatorului, , a decedat, la numai 43 de ani Var al jucatorului constantean de tenis de masa campion european , Andrei foto , care joaca portar in echipa de juniori 1 a clubului sportiv, dar are dubla legitimare, CSS1 HC , implineste 18 ani pe 2 martie, insa a ales sa si serbeze aceasta frumoasa varsta cu cateva zile mai devreme. Motivul: tatal s ...

Citeste articolul mai departe pe ziuaconstanta.ro…  

Sursa articol: ziuaconstanta.ro


Stiri pe aceeasi tema

Tragedie la un bazin de inot din Timișoara: Un tanar a murit in absența salvamarilor. Poliția a inceput o ancheta

14:40, 29.05.2024 - Eveniment tragic, produs marți, 28 mai, seara, la bazinul de inot din zona Dacia scoate la iveala nereguli grave in funcționarea complexului de inot din Timisoara. Un tanar de 32 de ani, D.S., a fost gasit inecat. Descoperirea a fost facuta in jurul orei 20.00, cand un angajat a observat trupul plutind…

Tragedie in prima zi de Paște: Doi oameni au murit, din cauza unui șofer cu permisul suspendat

14:55, 05.05.2024 - Doua persoane au murit duminica dupa ce mașina in care se aflau s-a izbit de un copac de pe marginea drumului. Șoferul avea dreptul de a conduce anulat.Accidentul s-a petrecut pe DJ 221, in județul Braila.

Un barbat s-a aruncat in fața trenului și a murit: tragedie cumplita, sambata dimineața, in județul Neamț

07:30, 04.05.2024 - Un barbat de 60 de ani, din județul Iași, s-a aruncat, sambata dimineața, in fața trenului și a murit, informeaza Mediafax.Un accident feroviar s-a produs, sambata, in localitatea Sabaoani, județul Neamț.

O șoferița de 19 ani a murit, dupa ce s-a izbit cu mașina de un copac, la Hincești: Care ar fi motivul accidentului

09:50, 24.04.2024 - O șoferița de 19 ani a decedat, dupa ce a pierdut controlul volanului și s-a izbit cu mașina de un copac de pe acostament. Tragicul accident s-a produs aseara, 23 aprilie, intre localitațile Pereni și Pașcani.

Tragedie in Satu Mare. Un barbat a murit dupa ce a cazut de la etajul 3 al spitalului in care era internat

10:55, 15.04.2024 - Un barbat a murit, duminica noapte, dupa ce a cazut de la etajul 3 al spitalului in care era internat. Acesta s-ar fi dezechilibrat, iar impactul cu asfaltul i-a fost fatal. Medicii nu au mai putut sa ii salveze viața, din cauza ranilor foarte grave pe care le-a suferit.

Tragedie la Constanța: O femeie a murit și un barbat este in stare grava dupa ce o casa a ars

08:50, 06.04.2024 - O femeie a murit și un barbat a fost dus la spital cu arsuri și intoxicat cu fum in urma unui incendiu care a cuprins o casa in timpul nopții de vineri spre sambata in localitatea Mihai Viteazu, județul Constanța.

Doliu in lumea filmului internațional! A murit actorul Adrian Schiller: „Mult prea devreme...”

12:21, 05.04.2024 - Este zi de doliu in lumea filmului internațional! A murit Adrian Schiller! Celebrul actor s-a stins din viața la varsta de 60 de ani. El a lasat un gol imens in inimile celor care l-au cunoscut.

Tragedie la Bragadiru: Un pieton a murit, dupa ce a fost spulberat de un motociclist

22:10, 28.03.2024 - Centrul Infotrafic al Poliției Romane a informeaza, joi seara, ca a avut loc un accident grav pe DN 6, in localitatea Bragadiru din județul Ilfov. Potrivit comunicatului de presa emis, un motociclist a lovit un pieton in timpul incidentului. Acesta din urma a decedat pe loc.  Din primele informații,…


Ce parere ai despre aceasta stire?