Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

ŢARA în care posesorii de drone trebuie să aibă PERMIS NAŢIONAL de zbor

Publicat:

, inspector in cadrul Autoritatii Aeronautice Civile Romane (AACR) a declarat, la conferinta "Revolutia dronelor", ca pentru a zbura in legalitate o drona , de orice dimensiuni si greutate, posesorul trebuie sa o identifice, iar in momentul in care vrea sa o ridice sau inainte sa faca acest lucru trebuie sa anunte centrul de operatiuni aeriene. Inspectorul de la AACR a precizat ca este ilegal sa decolezi si sa aterizezi o drona intr-un spatiu intravilan dintr-un oras sau localitate, scrie go4it.ro.

Legislatia nationala in materie exista din 2007, dar ulterior, printr-un…

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Sondaj INSCOP: Alianța PSD-PNL, in creștere in intențiile de vot la europarlamentare. AUR si SOS Romania pierd procente. Cați romani spun ca vor merge la urne

09:15, 23.04.2024 - Alianta PSD-PNL crește cu aproape trei procente in intențiile de vot la alegerile europarlamentare fața de luna trecuta, Alianta Dreapta Unita caștiga un procent, iar AUR si SOS Romania pierd impreuna aproape 6%, arata rezultatele unui sondaj INSCOP Research la comanda News.ro.Dintre cei chestionați,…

GREVA japoneza in toate muzeele din Bistrița-Nasaud: „Un sector profesional ignorat, uitat și minimalizat de toate guvernarile”

13:20, 04.04.2024 - Muzeele din Bistrița-Nasaud se afla astazi in greva japoneza. Angajații de aici avertizeaza, alaturi de colegii din intreaga țara, „degradarea cronica a mediului profesional in care iși desfașoara activitatea salariații din muzee – un sector profesional ignorat, uitat și minimalizat de toate guvernarile”.…

GREVA japoneza in toate muzeele din Bistrița-Nasaud

13:15, 04.04.2024 - Muzeele din Bistrița-Nasaud se afla astazi in greva japoneza. Angajații de aici avertizeaza, alaturi de colegii din intreaga țara, „degradarea cronica a mediului profesional in care iși desfașoara activitatea salariații din muzee – un sector profesional ignorat, uitat și minimalizat de toate guvernarile”.…

Cum se interpreteaza noile modificari privind intreprinderile legate / La plafonul de 500.000 euro sunt luate in considerare și veniturile din activitați independente

09:15, 01.04.2024 - Legislația privind intreprinderile legate a fost modificata de Guvern și astfel a aparut in Monitorul oficial OUG 31/2024. Practic, s-a renunțat prevederile care faceau referire la o lege din 2004 (L246) și s-au introdus noi criterii.

CNN scrie ca dupa ce „Europa și-a salvat urșii de la dispariție, unele țari (intre ele Romania) vor mai multe drepturi pentru a-i impușca”

22:05, 30.03.2024 - Populațiile de urși bruni salbatici din Europa au scapat din pragul dispariției, iar aparatorii drepturilor animalelor sunt incantați. Dar o serie de atacuri asupra oamenilor au dus la apeluri tot mai insistente de a se renunța la protecția de care se bucura specia. Unele țari, intre ele și Romania,…

Un roman printre cei 20 cei mai buni ciocolatieri ai lumii

20:31, 29.03.2024 - Preselecțiile care au avut loc in ultimele doua zile la Belgrad pentru finala celei mai importante competiții internaționale din industria ciocolatei – World Chocolate Masters – s-au terminat cu o victorie pentru Romania. Marinel Bejan, din Craiova, va reprezenta  Europa de Est  in finala. Competiția…

In Romania, patru din cinci locuinte nu sunt asigurate impotriva dezastrelor naturale

00:11, 01.03.2024 - Doar 20% din cele peste 9,7 milioane de locuinte din Romania sunt asigurate in prezent, in conditiile in care Legea privind asigurarea obligatorie a acestora nu s-a aplicat niciodata in sensul in care a fost scrisa, a afirmat, joi, directorul general al PAID, Nicoleta Radu, la un eveniment de specialitate,…

Gazul european continua sa se ieftineasca, ajungand sub nivelul de 25 euro / MWh / In Romania este ușor mai crescut

11:25, 15.02.2024 - Cu cat ne apropiem de primavara, prețul gazului de pe bursele internaționale este tot mai redus, ajungand ca marți sa scada sub 25 euro/MWh. Practic, a ajuns la nivelul din vara anului 2021, dinainte sa se simta efectele manipularii pieței europene de catre Moscova, care a dus la declanșarea crizei…


Ce parere ai despre aceasta stire?