Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ţara care vrea să interzică fumatul în spaţiile publice închise

Publicat:

Chiar daca guvernul de la Beijing a trasat anterior cateva regului privind fumatul in spatii publice, ele nu au fost aplicate corespunzator, iar oficialii chinezi lucreaza acum la o lege cu pedepse clare, scrie ro.stiri.yahoo.com.

a Sanatatii, una din trei tigarete din lume este fumata in China si peste 50% dintre barbatii chinezi fumeaza. Cele mai recente reguli privind fumatul in spatiile publice au fost trasate in 2011, iar acum reprezentantii pentru Sanatate si Familie vor sa lanseze o lege care sa ajute la prevenirea…

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Pentru ce poti primi 7 zile de concediu medical. Detaliile din lege pe care putini angajati le stiu

22:10, 19.05.2024 - Romanii vor primi 7 zile de concediu, oferit din partea medicului de familie, insa doar daca sufera de anumite boli, conform unui Ordin comun al ministrului Sanatații și al președintelui Casei Naționale de Asigurari de Sanatate. Concediul medical pentru 7 zile daca suferiți de aceste boli Medicul de…

LISTA bolilor pentru care medicul de familie poate acorda direct 7 zile de concediu medical

13:01, 15.05.2024 - Medicii de familie pot acorda concediu medical pentru 7 zile calendaristice doar pentru 35 de afecțiuni, prevede un Ordin comun al ministrului Sanatații și al președintelui Casei Naționale de Asigurari de Sanatate.

Schimbari in acordarea concediilor medicale. Doctor de familie: „Modificarea se refera la bolile infecto-contagioase din grupa A”

10:15, 14.05.2024 - Un Ordin comun al ministrului Sanatații și al președintelui Casei Naționale de Asigurari de Sanatate aduce noi modificari in acordarea concediilor medicale. Concret, medicii de familie vor putea elibera certificate de concediu medical pentru 7 zile legate numai in anumite condiții.

DECIZIE MAJORA PENTRU SANATATEA PUBLICA Interzicerea țigarilor electronice in spațiile publice inchise

08:55, 01.04.2024 - Utilizarea țigarilor electronice in spațiile publice este de asemenea interzisa, iar incalcarea acestei reguli atrage sancțiuni severe. The post DECIZIE MAJORA PENTRU SANATATEA PUBLICA Interzicerea țigarilor electronice in spațiile publice inchise first appeared on Informatia Zilei .

Țigarile electronice, interzise in toate spațiile publice inchise. Ce risca cei care incalca noile reguli

20:30, 30.03.2024 - Fumatorii de țigari electronice nu mai au voie sa le foloseasca in interior. Va fi interzis fumatul in toate spațiile publice inchise, la munca, in mijloacele de transport in comun sau la locurile de joaca.

Folosirea de țigari electronice, interzisa oficial in spațiile publice inchise și birouri

16:25, 28.03.2024 - Președintele Klaus Iohannis tocmai a promulgat un act normativ care interzice utilizarea țigarilor electronice, dar și a dispozitivelor de vapat, in spațiile publice inchise, in spațiile inchise de la locul de munca, dar și in transportul in comun și la locurile de joaca pentru copii. Potrivit actului…

Legea a fost promulgata! Dispozitivele de vapat electronice, interzise in spațiile publice inchise

14:30, 28.03.2024 - Țigarile electronice și dispozitivele de vapat nu vor mai putea fi folosite in spații publice inchise, potrivit unei noi legi promulgate de președintele Klaus Iohannis.Folosirea acestor dispozitive este interzisa in unitațile de invațamant, in mijloacele de transport in comun sau la locurile de joaca…


Ce parere ai despre aceasta stire?