Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Tapinarii au cantat la Timisoara despre Visul Romanesc

Publicat:

Cu un album proaspat ieșit la chioșcurile de ziare (!), trupa vocal-instrumentala de doua voci si o chitara Țapinarii a poposit joi seara la Timișoara, in clubul Bunker din Piața Unirii, unde a susținut deja tradiționalul concert 's Day. Tanase și Covei au avut parte de un public cald și entuziast, care a cantat alaturi de formație atat piese deja consacrate, cat și melodii noi, ce pot fi ascultate pe albumul "".

Citeste articolul mai departe pe caon.ro…  

Sursa articol: caon.ro


Stiri pe aceeasi tema

De Noaptea Muzeelor puteți caștiga o calatorie cu Tramvaiul Turistic prin Timișoara

17:46, 17.05.2024 - Cei de la STPT așteapta sa vada ce fotografii surprindeți cu cele doua tramvaie expuse in Piața Unirii din Timișoara. Cea mai frumoasa dintre ele va fi premiata cu un tur cu tramvaiul turistic.

Memorialul automobilistic „Timișoara 1930” va avea loc la Iulius Town, iar Noaptea Muzeelor Retromobil in Piața Unirii

11:56, 17.05.2024 - A patra ediție a memorialului automobilistic „Timișoara 1930 - Primul Concurs Internațional de Automobile din Banat” va avea loc sambata, 18 mai, la Iulius Town, de la ora 10. Seara, in Piața Unirii va avea loc evenimentul Noaptea Muzeelor Retromobil.

VIDEO | AUR și USR se acuza reciproc dupa ce au fost aproape de bataie in centrul Timișoarei: 'Am dat peste extremiștii adevarați'

22:01, 10.05.2024 - Timișoara a fost scena unui conflict intre membrii AUR și reprezentanții USR, inclusiv viceprimarul orașului, Ruben Lațcau. Incidentul a avut loc joi seara, in timpul unei acțiuni electorale in Piața Unirii.  Cele doua partide se acuza reciproc de agresiune.

VIDEO. Studenții mediciniști din Timișoara le-au cantat de drag și dor profesorilor lor, medicii din spitale

15:50, 10.05.2024 - Cu versuri despre garzi, note la sesiune și materii grele, aproximativ 170 de studenți de la Universitatea de Medicina și Farmacie „Victor Babeș” din Timișoara au vrut sa faca o bucurie celor care le-au fost mentori și care le vor fi colegi de secții, dupa ce incep munca prin spitale. „Serenadele studențești”…

De doar cateva minute de campanie electorala a fost nevoie pentru un scandal intre partidele din Timișoara

14:50, 10.05.2024 - Campania electorala a inceput in noaptea de joi spre vineri, iar primul scandal a pornit chiar in primele minute ale acesteia. La panoul din Piața Unirii s-au strans atat echipele de lipitori de afișe ale USR, cu Fritz, Nica și liderii naționali in frunte, cat și cele ale AUR. Bineințeles ca au ieșit…

Expoziție de excepție in Piața Unirii din Timișoara. Mașini de colecție pentru publicul iubitor de istorie și nostalgic

15:55, 20.04.2024 - Piața Unirii s-a umplut sambata de mașini de epoca, cu ocazia unei noi ediții a Retroparadei Primaverii, organizata de Retromobil Club – filiala Timiș. Peste 100 de mașini istorice, autohtone, dar și straine au bucurat sutele de trecatori, care au facut poze cu ele și au stat de vorba cu colecționarii…

Controale a polițiștilor locali din Timișoara la barurile și terasele din Piața Unirii și Complexul Studențesc

14:36, 12.04.2024 - Polițiștii locali au desfașurat o acțiune organizata la barurile și terasele din apropierea unor unitați de invațamant. 30 de persoane au fost verificate in zonele Unirii și Complexul Studențesc.

Programul celebrarilor liturgice de Paști la Catedrala Romano-Catolica din Timișoara

09:10, 27.03.2024 - Romano-catolicii și reformații sarbatoresc Sfintele Paști la finalul acestei saptamani. Va prezentam programul celebrarilor liturgice cu ocazia Solemnitații Invierii la Domul Catolic din Piața Unirii.


Ce parere ai despre aceasta stire?