Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Tablou de familie! Gina Pistol, alături de Smiley și Josephine, în zăpadă. Cum se bucură de vreme / FOTO

Publicat:

și Smiley se bucura de timpul petrecut cu fiica lor! Micuța Josephine este entuziasmata de zapada de afara, iar prezentatoarea TV și artistul ii fac toate placerile! Iata cum s-au afișat pe rețelele de socializare și cum iși petrec timpul impreuna!

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

VIDEO - Gestul lui Smiley fața de Gina Pistol, care a starnit furie pe internet: ”Ce gest badaran, vulgar. Nu-ți face deloc cinste”

16:05, 24.04.2024 - Smiley este considerat unul dintre baieții buni din industria muzicala din Romania, dar un gest facut recent i-a starnit pe fani, care l-au criticat. Cantarețul s-a filmat in momentul in care i-a dat o palma peste fund soției sale, Gina Pistol. Gestul s-a vrut unul amuzant, pentru tot clipul a fost…

Gina Pistol a dezvaluit minunea care i-a schimbat viața. Ce i-a adus Smiley de pe Muntele Athos

11:00, 22.04.2024 - Gina Pistol, cunoscuta prezentatoare TV și influencer, a impartașit momentul in care viața i s-a transformat intr-un mod miraculos, dupa ce medicii ii spusesera ca șansele de a deveni mama erau aproape nule.

Horoscopul relațiilor. Care sunt cele 4 zodii ce se simt mult mai bine singure

18:50, 15.04.2024 - 1. Cele 4 zodii care se simt bine singure. Fecioara (23 august – 22 septembrie)Fecioara este cunoscuta pentru natura sa independenta și analitica. Acești nativi se simt confortabil cand au timp sa-și dedice atenția detaliilor și sa-și planifice activitațile fara interferența altora. In solitudine, Fecioara…

Gina Pistol și Smiley, momente romantice in vacanța. Au plecat in Bali pentru prima data in urma cu cateva zile / FOTO

15:36, 06.04.2024 - Te uiți la ei și vezi cuplul perfect! Așa au reacționat fanii Ginei Pistol și ai lui Smiley atunci cand au vazut cat de indragostiți sunt cei doi. Au reușit sa imbine utilul cu placutul in vacanța din Bali, destinație pe care au vizitat-o pentru prima data.

Se bucura de timpul petrecut in compania prietenilor, dar nu uita nici de sufletul cel mai apropiat. Vica Blochina știe ca afecțiunea se exprima prin gesturi simple. Cine ocupa un loc „special” in viața blondinei / PAPARAZZI

22:45, 04.04.2024 - Vica Blochina este de fiecare data o apariție. Și de aceasta lucrurile au stat la fel, dar nu singura, ci alaturi de cateva persoane apropiate. Blondina pare ca se bucura din plin de compania prietenilor, dar altcineva are un loc „special” in viața ei.

Cu ce iși ocupa Gina Pistol timpul in Bali cat Smiley este cu muzica. Sunt pentru prima data in aceasta destinație exotica: „Dupa foarte mult timp...” / FOTO

17:30, 04.04.2024 - Gina Pistol și Smiley reușesc sa imbine utilul cu placutul. Artistul este ocupat cu muzica in Bali, in timp ce prezentatoarea TV se bucura din plin de vacanța. Cei doi sunt pentru prima data in aceasta destinație exotica și sunt convinși ca vor reveni.

A nins la Brașov in timpul nopții. Pe Valea Prahovei s-a depus un strat consistent de zapada

08:35, 21.03.2024 - La Brașov a nins peste noapte. Pe Valea Prahovei, unde oricum se circula greu și in condiții normale, s-a depus un strat consistent de zapada, așa ca drumarii au intervenit pe șosele cu zeci de utilaje. 

Gina Pistol și Smiley și-au sarbatorit fiica! Micuța Josephine a implinit 3 ani / FOTO

19:00, 11.03.2024 - Gina Pistol și Smiley radiaza de fericire de cand au devenit parinți și sunt topiți la propriu dupa micuța lor fetița. Cei doi și-au sarbatorit, de curand, fiica. Micuța Josephine a implinit 3 ani. iata mesajul emoționant postat de cei doi parinți!


Ce parere ai despre aceasta stire?