Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Surpriză uriașă la ​Australian Open 2024 - Finalista de anul trecut, eliminată după cel mai lung tiebreak din istorie

Publicat:
Surpriză uriașă la ​Australian Open 2024 - Finalista de anul trecut, eliminată după cel mai lung tiebreak din istorie

și au oferit cel mai dramatic final de meci de la 2024, finalista de anul trecut fiind eliminata dupa cel mai lung tiebreak din istoria tenisului feminin (scor 22-20).

Citeste articolul mai departe pe hotnews.ro…  

Sursa articol si foto: hotnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Surpriza uriașa in prag de alegeri! Viorel Catarama revine in PNL, la aproape 6 ani de la excluderea din partid / Mesajul transmis

14:45, 26.04.2024 - Omul de afaceri Viorel Catarama revine in PNL, la aproape sase ani de la excluderea din partid, formaiiunea pe care o conduce, Partidul Dreapta Liberala, urmand sa fuzioneze prin absorbtie cu PNL. ”Voi incerca sa promovez mesajul economic liberal de dreapta in spatiul public, pentru a putea intelege…

Surpriza uriașa in Formula 1 - Mercedes și favoritul care ii poate lua locul lui Lewis Hamilton

16:40, 28.03.2024 - ​Lewis Hamilton a produs șocul inceputului de an in Formula 1, dupa ce a anunțat ca s-a ințeles cu cei de la Ferrari pentru inceperea colaborarii din anul 2025. Acum, a venit randul celor de la Mercedes sa incerce o super-mutare.

VIDEO Surpriza mare la WTA Miami: Lidera mondiala, eliminata in optimi

08:25, 26.03.2024 - Mare favorita la caștigarea WTA Miami (turneu de categorie 1000), Iga Swiatek a fost eliminata in optimi, dupa un meci dominat de Ekaterina Alexandrova (cap de serie 14 in Florida), scor 6-4, 6-2.

Surpriza uriașa la Capitala, in sondajul comandat de Nicușor Dan: Piedone este marele favorit

09:56, 11.03.2024 - Primarul Capitalei, Nicușor Dan, a comandat un sondaj realizat de catre cei de la Verifield, pentru a vedea cum sta in cursa pentru al doilea mandat de primar general. Surpriza mare este ca in acest sondaj, favoritul pentru Primaria Capitalei este Cristian Popescu Piedone, primarul Sectorului 5. Conform…

Andreea Balan, surpriza uriașa pentru Clara, la aniversarea de 5 ani a micuței: „Ziua in care am revenit la viața”

12:35, 04.03.2024 - Andreea Balan și-a sarbatorit fiica cea mica. Clara a implinit 5 ani, iar familia și prietenii i-au fost alaturi in aceasta zi speciala. Ziua de 4 martie are o dubla semnificație pentru artista, care in urma cu 5 ani a avut o cumpana in viața.

Horoscop vineri, 1 martie. Zodiile care vor avea aparte de o surpriza uriașa in prima zi a primaverii

21:05, 29.02.2024 - Horoscopul zilei de vineri, 1 martie, pare sa fie favorabil unor zodii. Astrologul Click!, Lorina, arata unii nativi sunt gata sa negocieze drepturile salariale de pe o pozitie de forta, iar alții au parte de surprize.

Coni, surpriza uriașa pe A7 Ploiești – Buzau!

00:15, 13.02.2024 - Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a efectuat luni o vizita in teren pentru a vedea stadiul lucrarilor pe primele doua loturi ale Autostrazii Moldovei, respectiv Dumbrava – Mizil și Mizil – Pietroasele. In urma vizitei, ministrul Transporturilor s-a aratat incantat de ceea ce a gasit in teren…

WTA Abu Dhabi: A fost stabilita prima semifinala - A patra favorita, eliminata

15:56, 09.02.2024 - Liudmila Samsonova (locul 15 mondial) a trecut de Barbora Krejcikova (a patra favorita) și a obținut calificarea in semifinalele turneului WTA de la Abu Dhabi. Rusoaica va avea de luptat cu Elena Rybakina (cap de serie unu) pentru un loc in marea finala.


Ce parere ai despre aceasta stire?