Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Surpriză la Campionatul Regatului Unit de snooker! Ronnie O'Sullivan a fost eliminat în sferturile de finală

Publicat:

Surpriza la de snooker. Ronnie O'Sullivan a fost eliminat in sferturile de finala ale celui de-al doilea turneu ca importanta al sezonului, dupa . O'Sullivan a fost invins de chiar in ziua in care a implinit 38 de ani.

O'Sullivan a inceput cu stangul partida cu Bingham si a cedat primul frame. Britanicul a ratat mai intai bila maro, apoi bila rosie la buzunarul superior drept, pentru ca ulterior sa rateze bila roz la buzunarul de mijloc din partea stanga.

Bingham a castigat si frame-ul doi dupa ce a reusit un break…

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Ronnie O'Sullivan, explicații dupa eliminarea din sferturile CM Snooker 2023

09:15, 02.05.2024 - ​Ronnie O'Sullivan a fost invins in sferturile Campionatului Mondial de Snooker de Stuart Bingham, scor 13-10, iar „The Rocket” a explicat de ce nu a reușit calificarea in careul de ași al competiției.

Surpriza mare la CM Snooker 2024: Al doilea favorit, eliminat in sferturi

14:46, 01.05.2024 - Vazut cu cele mai mari șanse la ridicarea trofeului de la Crucible dupa Ronnie O'Sullivan, Judd Trump nu s-a ridicat, din pacate pentru fanii sai, la nivelul aratat de-a lungul acestui sezon și a fost eliminat surprinzator de la Campionatul Mondial de Snooker in faza sferturilor.

CM Snooker 2024: Echilibru in meciurile lui Ronnie O'Sullivan și Judd Trump din sferturile de la Crucible

11:21, 01.05.2024 - Ronnie O'Sullivan și Stuart Bingham se afla la egalitate (scor 4-4) dupa prima sesiune a meciurilor contand pentru sferturile Campionatului Mondial de Snooker de la Crucible. Echilibru este și in duelul dintre Judd Trump și Jak Jones (8-8).

Ronnie O'Sullivan a vorbit cu HotNews.ro despre presiunea fantastica de dinaintea CM de Snooker - Cine este personajul cheie din spatele „geniului neințeles”

06:46, 20.04.2024 - Un succes la Crucible l-ar ajuta pe Ronnie O'Sullivan sa doboare cel mai important record din snooker, cel al titlurilor mondiale caștigate. Aflat in fața uneia dintre marile provocari ale carierei, cel supranumit „The Rocket” a vorbit cu HotNews.ro despre presiunea fantastica care-i apasa pe umeri…

PREZENTARE Ronnie O'Sullivan, fața in fața cu istoria - Tot ce trebuie sa știi despre CM Snooker 2024

08:45, 19.04.2024 - Pentru fanii snookerului urmeaza cea mai frumoasa perioada din an, Campionatul Mondial urmand sa debuteze pe 20 aprilie la Crucible. Se anunța o competiție interesanta, cu Ronnie O'Sullivan și Judd Trump principali favoriți la caștigarea coroanei de campion al lumii. Nu trebuie insa scoși din ecuație…

Surpriza mare la CM Snooker: Neil Robertson, eliminat dramatic in calificari

10:25, 18.04.2024 - Jamie Jones (ocupant al locului 41 mondial) a furnizat marea surpriza din calificarile pentru Campionatul Mondial de Snooker, galezul reușind sa-l elimine pe Neil Robertson, campion mondial in 2010.

CM Snooker 2024: Lista capilor de serie de la Crucible / Cu cine vor juca cei trei campioni mondiali din calificari

13:50, 08.04.2024 - Ordinea celor 16 capi de serie de la Campionatul Mondial de snooker (20 aprilie - 6 mai) a fost stabilita, dupa ce Mark Williams l-a invins pe Ronnie O'Sullivan in finala Tour Championship. De pe aceasta lista lipsesc nume importante, trei foști campioni ai lumii fiind nevoiți sa-și caștige dreptul…

Snooker: L-a eliminat pe Ronnie O'Sullivan, dar a pierdut urmatorul meci cu 5-0 / Semifinale interesante la World Open

16:50, 22.03.2024 - Hossein Vafaei a furnizat cea mai mare surpriza de la World Open eliminandu-l in optimi pe Ronnie O'Sullivan (liderul mondial), dar aventura iranianului la turneul din China s-a oprit in faza sferturilor.


Ce parere ai despre aceasta stire?