Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Supradoza de Imodium provoacă grave probleme cardiace, avertizează FDA

Publicat:

Medicamentul contine o substanta numita loperamid, un opioid care, potrivit US Food and – FDA – la depasirea dozei recomandate, ar putea determina aparitia unor probleme serioase cardiace.

Cele mai multe persoane care au depasit doza recomandata au facut-o intentionat, mizand pe acest opioid in scopul eliminarii simptomelor de diaree acuta, au mai spus autoritatile americane.  Au fost insa si cazuri in care opioidul a fost combinat cu alte medicamente in scopul obtinerii unei senzatii de euforie.

Toti acestia au experimentat insa batai rapide si foarte…

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Leo de la Kuweit a ajuns de urgența la spital! Manelistul se confrunta cu grave probleme de sanatate: „Pana mor...” / FOTO

09:15, 10.05.2024 - Leo de la Kuweit a ajuns de urgența la spital! Cantarețul de manele se confrunta cu grave probleme de sanatate. In aceste momente dificile, aristul are familia aproape. Iata ce a transmis sora lui, Larisa Gafton, despre starea de sanatate a manelistului!

Tzanca Uraganu a anulat botezul fului sau! Un membru din familia manelistului, probleme grave: „Este intr-o stare critica...”

22:15, 23.04.2024 - Tzanca Uraganu a luat o decizie radicala! Celebrul manelist a anunțat pe rețelele de socializare ca va anula botezul fiului sau. Artistul a dezvaluit ca un membru al familiei sale se confrunta ci probleme grave și este in stare critica in aceste momente.

Un regim de slabit in voga, periculos pentru sanatate. Medicii avertizeaza ca poate crea probleme grave la inima

18:11, 21.03.2024 - Postul intermitent, unul dintre cele mai in voga regimuri de slabit la ora actuala, poate provoca probleme grave cu inima. Studiul care facut recent a scos la iveala informații ingrijoratoare. Care este explicația specialiștilor.

Sindicatul de la Santierul Naval Mangalia, strigat de ajutor

10:35, 18.03.2024 - Santierul Naval Mangalia se confrunta cu o scadere drastica a volumului de munca, iar in lipsa unor masuri concrete exista riscul iminent de intrerupere temporara a activitatii pentru majoritatea angajatilor pentru o perioada indelungata, potrivit unui comunicat remis luni AGERPRES. Astfel, sindicalistii…

Putin avertizeaza Occidentul: Rusia este pregatita pentru un razboi nuclear

09:25, 13.03.2024 - Presedintele rus Vladimir Putin a avertizat miercuri Occidentul ca Rusia este practic pregatita pentru un razboi nuclear si ca, daca SUA trimit trupe in Ucraina, un astfel de demers va fi considerat o escaladare semnificativa a razboiului, informeaza Reuters, transmite AGERPRES . Putin, care a acordat…

LIVE: Probleme de interes local si national la filiala Constanta a partidului AUR (FOTO)

14:15, 22.02.2024 - In data de 22.02.2024, joi, la filiala Constanta a partidului AUR are loc o conferinta de presa. Evenimentul se desfasoara la sediul judetean al partidului, complex Dacia, etaj 2, incepand cu ora 14.00. Scopul conferintei il constituie dezbaterea unor probleme de interes local si national, La conferinta…

Probleme la Rapid: jucator trimis de urgența in Anglia sa se opereze » Cat va sta pe bara

10:00, 21.02.2024 - Rapid a anunțat azi ca mijlocașul central Mattias Kait (25 de ani) a fost trimis in Anglia pentru a se opera. Estonianul care nu a mai jucat de la inceputul lunii decembrie a continuat sa acuze probleme medicale, deși revenise la antrenamentele lui Cristiano Bergodi, iar giuleștenii sperau sa-l poata…

Florin Ristei, de urgența la spital. Cu ce probleme de sanatate s-a confruntat cantarețul: „Era sa mor. M-a luat un leșin”

09:26, 19.02.2024 - Florin Ristei nu a trecut prin cea mai buna perioada din voata lui in utlimul timp. Cunsocutul cantareț de la noi s-a confruntat cu probleme serioase de sanatate, motiv pentru care a ajuns de urgența la spital. Iata prin ce a trecut Florin Ristei in ultima perioada!


Ce parere ai despre aceasta stire?