Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Supă franțuzească de iepure, o rețetă veche care merită încercată

Publicat:

”Supa de iepure franceza” este o rețeta veche de 100 de ani pe care o reamintește Agerpres. Ea a fost publicata in ”Carte de bucatarie — 1501 feluri de mancari” (1935), cu o prefața de Constantin Bacalbașa. O publicam și noi, cu grafia autorului. De cateva zile s-a deschis in toata țara sezonul de vanatoare ...

Citeste articolul mai departe pe ampress.ro…  

Sursa articol: ampress.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cea mai veche reteta de sarmale din Romania. Ingredientul care nu lipsea din ele, le facea pufoase

10:41, 21.05.2024 - Sarmalele sunt un preparat culinar tradițional care a cucerit inimile multor popoare din Balcani, dar și din Orientul Mijlociu. Istoria lui este cu adevarat fascinanta, dar putine gospodine de la noi au habar care este cea mai veche reteta de sarmale din Romania. Aveau un ingredient secret care le facea…

7-19 mai 2024: „Radacinile Credinței: Calatorie prin Timp și Cunoaștere”, expoziție de carte religioasa veche la Muzeul Palatul Principilor Transilvaniei

14:41, 06.05.2024 - 7-19 mai 2024: „Radacinile Credinței: Calatorie prin Timp și Cunoaștere”, expoziție de carte religioasa veche la Muzeul Palatul Principilor Transilvaniei 7-19 mai 2024: „Radacinile Credinței: Calatorie prin Timp și Cunoaștere”, expoziție de carte religioasa veche la Muzeul Palatul Principilor Transilvaniei…

Cum se prepara cozonacul moldovenesc, cu aluat dospit, rețeta veche de peste 100 de ani, pastrata in satele din Moldova FOTO

10:56, 04.05.2024 - Cozonacul cu aluat dospit este o rețeta veche de secole pastrata de gospodinele din zona Moldovei. „Este mai migaloasa, dar cozonacul este foarte bun. Este un deliciu”, susține Ecaterina Hulea, o iubitoare de folclor si tradiții din județul Galați

VIDEO: Tocanița de intestine de miel, rețeta veche de cateva sute de ani, prezentata de bucatarul Calin Horvath

21:35, 03.05.2024 - VIDEO: Tocanița de intestine de miel, rețeta veche de cateva sute de ani, prezentata de bucatarul Calin Horvath Tocanița de intestine de miel. Bucatarul șef Calin Horvath din Alba Iulia a prezentat pentru Alba24 o rețeta veche de cateva sute de ani, care astazi a ajuns sa fie considerata o delicatesa.…

Rețeta de chec a Sandei Marin. Cum se face un chec perfect dupa o rețeta romaneasca veche

13:40, 24.04.2024 - Cu siguranța exista multe rețete de chec pe care le-ai incercat pana acum, dar te asiguram ca niciuna nu se compara cu cea Sandei Marin. Cunoscuta pentru carțile de bucate pe care le-a lansat, celebra scriitoare a lansat o rețeta tradiționala a unui chec perfect și delicios. Iata cu il gatești.

Pandispan de post, reteta veche. Nu dai gres cu ea! Ingredientul care il face cu adevarat pufos

16:36, 23.04.2024 - Pandișpanul de post este o varianta excelenta in aceasta perioada. Pentru cei care nu mananca deserturi de dulce, pot incerca aceasta prajitura care se prepara mai ușor decat pandișpanul clasic. Se face și mai rapid și nu trebuie sa petreceți mult timp in bucatarie. In plus, exista și un ingredient…

Rețeta speciala de placinta cu mere. Este veche de peste 500 de ani, care este secretul preparatului

00:00, 02.04.2024 - Puține gospodine știu, insa placinta cu mere este un desert vechi de peste 500 de ani. Inca din cele mai vechi timpuri, ingredientele folosite la astfel de preparate faceau toata diferența la capitolul aroma. Playtech Știri iți prezinta o rețeta deosebita de placinta cu mere. Iți va lasa gura apa! Placinta…

Cum sa prajești oul fara ulei, cu sita in apa fiarta. Trucul merita incercat

08:05, 14.03.2024 - Iți place sa mananci ou prajit, dar te ferești de ulei? Playtech Știri iți explica cum poți prepara acest aliment cu ajutorul sitei sau strecuratoarei in apa fiarta. Ai nevoie doar de o tigaie adanca, apa, oul propriu-zis și condimente (in funcție de preferințele culinare). Rețeta simpla pentru iubitorii…


Ce parere ai despre aceasta stire?