Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Supă de roșii cu găluște

Publicat:

Ingrediente: 1,5 kg rosii, doua cepe, doi ardei, doi morcovi, doua rondele de telina, sare, o legatura de patrunjel; pentru galuste – doua oua, opt linguri de gris, sare. Preparare: Se asaza pe foc o oala cu cinci litri de apa, iar cand apa e fierbinte, se pun morcovii taiati rondele subtiri, o ceapa intreaga, o ceapa tocata, un ardei taiat fasii mari, un ardei tocat marunt si rondelele de telina. Se lasa sa fiarba si intre timp se oparesc rosiile pentru cateva minute in apa clocotita, se trec apoi sub jet de apa rece, dupa care se curata de pielite si se feliaza. Mai mult pe Libertatea.ro

Citeste articolul mai departe pe unica.ro…  

Sursa articol: unica.ro


Stiri pe aceeasi tema

Unt de casa ca la bunica. Ingrediente necesare și mod de preparare

16:11, 22.05.2024 - Pe rafturile magazinelor gasim multe produse alimentare procesate, insa niciunul nu se compara cu preparatele facut in casa. Gustul bogat și cremos al untului de casa ne amintește de perioada in care alimentele erau simple și naturale. In acest articol vei afla cum sa faci unt de casa ca la bunica.…

Rețeta: Siropul de trandafiri – o bautura foarte parfumata

13:40, 20.05.2024 - Aromatul sirop de trandafiri este relativ ușor de preparat și are numeroase beneficii pentru sanatate. Siropul natural de trandafiri, al doilea produs atestat tradițional de Ministerul Agriculturii, este o sursa naturala de nutrienți care crește rezistența organismului la infecții și poate combate anemia.…

Orez cu fructe de mare

00:05, 19.04.2024 - Ingrediente pentru doua portii: 200 g fructe de mare (congelate)125 g orez300 ml apa1 ceapa1/2 ardei gras roșu50 g unt2 caței de usturoiSare, piper, curryZeama de lamaie  Mod de preparare: Intr-o tigaie, punem jumatate din cantitatea de unt, adaugam orezul și il gatim 2-3 minute. Adaugam ceapa și ardeiul…

Un preparat gustos si versatil, branza de caju

19:56, 15.04.2024 - Bogata in vitamine și minerale, branza de caju este o alternativa sanatoasa la branza tradiționala, inclusiv pentru persoanele care au intoleranța la lactoza si pentru copii. Este un aliment versatil, putand fi folosit ca atare sau adaugat intr-o gama variata de rețete culinare: prajituri, sosuri, salate,…

Zacusca de fasole verde, cea mai sanatoasa rețeta de post

09:46, 08.04.2024 - La rețeta se poate folosi fasole verde sau galbena. Ambele soiuri sunt la fel de delicioase și pot fi gatite in mai multe feluri, precum ciorba, ghiveci, supa sau mancare de fasole cu roșii și usturoi. De asemenea, se poate face și un mix intre cele doua cand le puneți la borcan. Din circa trei kilograme…

Rețete de POST: 30 de BUCATE populare pentru post

09:55, 29.03.2024 - Mancare de gutui Ingrediente  2 gutui 1 lingura de faina 5-6 linguri de zahar (daca gutuile sunt mai acrisoare, atunci puteti pune mai mult zahar ) 80 ml ulei Mod de preparare  Se spala gutuile, dupa care se taie felii, nici prea groase nici prea subtiri. Incingem uleiul, peste care vom pune feliile…

Mancare de urzici frecate cu malai. Urzici muntenești

16:25, 20.03.2024 - Rețeta urzicilor preparate in acest mod face parte dintre rețetele vechi, transmise din generație in generație, in zona de sud a țarii. Cine a copilarit la bunici in Muntenia și Oltenia, cu siguranța este familiarizat cu o astfel de mancare. Mancarea se servește cu mamaliga, chiar daca are in conținutul…

Pilaf cu urzici. Rețeta de post plina de savoare și vitamine

16:15, 18.03.2024 - Este o rețeta simpla, ușoara și foarte rapid de preparat. Este ideala pentru atunci cand cand vii obosita de la birou și nu ai prea multe opțiuni pentru un pranz delicios. Este ideala și pentru zilele de post, pentru ca este plina de savoare și este sanatoasa. In plus, combinația de ingrediente este…


Ce parere ai despre aceasta stire?