Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Sunt țigaretele electronice nocive? Află ce spun studiile despre această dependenţă

Publicat:

Publicitate

Primul studiu asupra tigarii electronice a fost realizat abia in 2008, de catre . De atunci, tot mai multi profesionisti din sanatate studiaza aceasta inventie, pentru a vedea daca este o posibilitate sanatoasa de a renunta la fumat sau doar o alta metoda de intoxicare.

Te ajuta sa te lasi de fumat?

Un studiu recent facut de britanici evalueaza ca un fumator ar avea 60% sanse sa renunte la viciu cu ajutorul unei tigarete electronice, denumita si “e-tigareta”.

Pe de alta parte, unul din punctele ei slabe este ca risca sa perpetueze dependenta de…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Alcool-ul și țigarile electronice fac ravagii printre copiii de 11-15 ani! OMS trage un semnal de alarma

10:01, 25.04.2024 - Organizația Mondiala a Sanatații (OMS) trage un puternic semnal de alarma și spune ca a devenit alarmant consumul de alcool și de țigari electronice in randul tinerilor cu varste cuprinse intre 11 și 15 ani! Alcool-ul și țigarile electronice fac ravagii printre copiii incepand cu 11 ani! O spune un…

O nou studiu spulbera veganismu: Consumul de carne ajuta la funcționarea corecta a creierului

05:36, 25.04.2024 - O dieta sanatoasa si echilibrata este asociata cu o mai buna sanatate a creierului si cu bunastarea mintala, sugereaza un nou studiu citat miercuri de DPA/PA Media. Cercetarea, efectuata de oameni de stiinta din Marea Britanie, aduce noi informatii referitoare la modul in care preferintele alimentare…

Indulcitorul neotam (E961), folosit in prajituri și bauturi, poate deteriora peretele intestinal și poate avea un „efect toxic asupra sanatații”, spun oamenii de știința

00:00, 25.04.2024 - Un indulcitor utilizat in prajituri, bauturi racoritoare și in guma de mestecat poate dauna grav sanatații oamenilor, prin slabirea și deteriorarea intestinului, arata un nou studiu, citat miercuri de The Guardian.Consumul chiar și a unei cantitați mici de indulcitor neotam (E961) poate duce la apariția…

Care sunt beneficiile mancatului incet

09:10, 23.03.2024 - Viteza cu care mananci iți poate afecta digestia, dar și stilul de viața, deoarece mancatul pe fuga poate duce la apariția mai multor afecțiuni medicale. Iata de ce este bine sa mancanci incet, lent și sa nu te grabești la masa. Care sunt beneficiile mancatului incet.Mancatul conștient, incet, fara…

Cel mai complet studiu privind efectele pandemiei COVID. Speranța de viața a scazut DRAMATIC

00:10, 14.03.2024 - Pandemia \"\"a avut un impact mai profund decat orice alt eveniment observat intr-o jumatate de secol, inclusiv razboaie și dezastre naturale\"\", sustine co-autorul Austin E. Schumacher de la Institutul pentru Valori și Evaluare a Sanatații (IHME) de la Universitatea din Washington, Statele Unite,…

Studiu. E bine sau nu sa fierbem apa?

16:40, 04.03.2024 - Un nou studiu publicat in jurnalul Environmental Science and Technology Letters, citat de Live Science, fierberea apei de la robinet ar fi indicata.  In acest mod, arata studiul, 90% din microplasticele cu care poate fi contaminata apa sunt eliminate in proporție de 90%. Omniprezente in apele marilor…

Peștele gras, legumele cu frunze verzi, carnea de porc, nucile și fasolea ajuta sa ne ...

13:36, 13.02.2024 - Sanatatea ochilor este esențiala pentru o viața buna, insa de cele mai multe ori oamenii ignora atat factorii de risc, cat și lucrurile care ii ajuta sa previna problemele oftalmologice. Medicul oftalmolog Anca Trifina a prezentat miercuri, in cadrul emisiunii „Matinal" de la Intermedia ...

SUV – tarife de parcare de 3 ori mai mari. La Paris, deocamdata.

07:25, 08.02.2024 - Parisul a dat un exemplu puternic in lupta impotriva poluarii urbane, votand pentru triplarea tarifelor de parcare pentru SUV-uri. Aceasta mișcare curajoasa nu ar trebui sa ramana doar o poveste franceza, ci ar trebui sa fie o sursa de inspirație pentru intreaga lume. Inclusiv pentru țara noastra, Romania.…


Ce parere ai despre aceasta stire?