Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Suferința uriașă cu care s-a confruntat Simona Trașcă în ultimele zile! Situația delicată prin care trece blondina

Publicat:

Simona Trașca a ajuns pe mana medicilor in urma cu trei saptamani, insa pentru o operație estetica, dar in același timp și pentru o problema de sanatate. Blondina a decis sa-și micșoreze sanii, caci avea mari dureri din cauza acestora. Iata insa acum prin ce suferința trece, dupa intervenția suferita.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ovidiu Sabau, dezamagit dupa ce „U” Cluj a fost invinsa de Oțelul Galați: „Situația este delicata”

09:10, 22.04.2024 - Ovidiu Sabau nu este mulțumit de prestația echipei din ultima perioada, avand in vedere ca a pierdut calificarea in finala Cupei Romaniei și a pierdut al doilea meci consecutiv in Superliga.

Situația haioasa cu care s-a confruntat Geanina Ilieș! A ieșit cu fiul in oraș și a avut parte de "peripeții" / VIDEO

23:10, 21.04.2024 - Frumoasa prezentatoare de la Antena Stars ne dezvaluie situația haioasa cu care s-a confruntat impreuna cu fiul ei. Geanina Ilieș a ieșit cu baiatul in oraș, insa a avut parte de "peripeții".

CSA STEAUA DENUMITA GREȘI INTR-UN DOCUMENT OFICIAL Comisia de disciplina a FRF face o gafa uriașa

10:50, 28.03.2024 - Situația reprezinta o noua provocare pentru FRF, care este pusa in fața unor cerințe ferme din partea clubului și a suporterilor sai. The post CSA STEAUA DENUMITA GREȘI INTR-UN DOCUMENT OFICIAL Comisia de disciplina a FRF face o gafa uriașa first appeared on Informatia Zilei .

Cu ce probleme grave s-a confruntat Marius Țepeliga, lautarul mort dupa o lunga suferința. Era unul dintre prietenii lui Costel Biju

17:55, 10.03.2024 - Marius Țepeliga a trecut printr-o lunga perioada de suferința, din cauza problemelor de sanatate, In urma cu cateva luni, lautarul a trecut prin momente grele, fiind internat in spital, iar astazi a murit.

Situație delicata pentru Ianis Hagi » Nedorit de Rangers și Alaves, ar putea ajunge la alta echipa din Europa

11:15, 24.02.2024 - Ianis Hagi (25 de ani) are un sezon modest la Alaves, acolo unde este rezerva și nu reușește sa se impuna in echipa gandita de Luis Garcia. Situația mijlocașului roman este extrem de complicata, cu 4 luni inainte de Campionatul European și ar putea schimba echipa din vara. Ianis Hagi nu a mai fost titular…


Ce parere ai despre aceasta stire?