Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Sucurile pentru copii din comerț, pline de “mizerii”

Publicat:

Sucurile pentru copii din comerț sunt adevarate bombe pentru sanatate celor mici. Un singur pahar de suculeț conține nu mai puțin de 5 lingurițe de zahar, conservanți artificiali, aditivi, acid citric, iar unele dintre aceste bauturi sunt colorate cu coșenila – un colorant natural roșu obținut dintr-o specie de gandac din America de Sud. Probabil ca foarte mulți parinți s-au intrebat, cel puțin o data, ce “minuni” conțin sucurile pentru copii din comerț, pe care cei mici le cer ori de cate ori le zaresc pe rafturile magazinelor. Din pacate, la fel ca multe alte produse alimentare, și suculețe…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Semnal de alarma: bolile neurologice fac ravagii. Romania nu este pregatita

23:00, 07.05.2024 - Afecțiunile neurologice se afla pe locul intai in topul bolilor și al dizabilitaților de care sufera populația la nivel mondial. Alzheimer, Parkinson și accidentul vascular cerebral au detronat pentru prima oara bolile cardiovasculare. In Romania, situația pacienților este una de-a dreptul dramatica

Sfaturi pentru ingrijirea corecta a unui pacient cu escare

10:11, 26.04.2024 - Accidentul vascular cerebral, boala Parkinson sau boala Alzheimer, toate aceste afectiuni imobilizeaza pacientul saptamani sau chiar ani la pat. Sarcina ingrijirii pacientului la pat cade de obicei asupra membrilor familiei. In afara de angajamentul mental și emoțional, munca de zi cu zi a ingrijitorului…

Terapia cu NAD+perfuzabil, excelenta pentru creier, inima, ficat, scaderea in greutate, atenuarea simptomelor de sevraj…  

13:35, 07.04.2024 - NAD+ este denumita coenzima tinereții și a sanatații, deoarece este aplicata cu rezultate excelente in terapii anti-aging, de prevenție a unor boli degenerative ca Parkinson sau Alzheimer, dar și de combatere a oboselii cronice, anxietații, depresiei, a simptomelor de sevraj. Ce este NAD+ NAD+ (nicotinamida…

Strategii eficiente in ingrijirea pacienților cu boli neurologice cronice

11:36, 28.03.2024 - Bolile neurologice cronice se refera la un grup de afecțiuni care persista o perioada indelungata, unele chiar pe tot parcursul vieții, și care pot include maladii precum boala Parkinson, scleroza multipla, boala Alzheimer, epilepsia și altele.

OTRAVA din pateul vegetal. Ingredientul TOXIC pe care il ignora toți consumatorii: de ce femeile NU trebuie sa-l mai manance

12:50, 25.03.2024 - Pateul vegetal este un adevarat pericol pentru sanatate, deoarece contine un numar foarte mare de aditivi alimentari. Cele mai multe produse au in lista lor de ingrediente peste 10 aditivi alimentari, ajungand si pana la 15. Cei mai multi sunt extrem de toxici pentru organismul nostru.De exemplu, E635…

Beneficii surprinzatoare pentru sanatate ale consumului de mere in fiecare zi

18:50, 18.03.2024 - Un prim beneficiu de luat in seama in ceea ce privește consumul zilnic de mere este reprezentat de faptul ca poate proteja inima.In urma unor studii a rezultat faptul ca merele conțin un aport ridicat de flavonoide, ceea ce inseamna ca va exista un risc redus al apariției de boli cardiovasculare, cu…

Despre Coenzima Q10: rol pentru sanatate și frumusețe

12:35, 04.03.2024 - Despre importanța coenzimei Q10 a inceput sa se vorbeasca tot mai mult in ultimii ani, fiind un ingredient de baza al cosmeticelor destinate pielii. Cu toate acestea, molecula are implicații importante pentru intregul organism, contribuind la menținerea sanatații inimii și a sistemului nervos, avand…

Care este momentul potrivit al zilei sa mananci dulciuri. Zaharul cu bune și cu rele

19:56, 19.02.2024 - Știm cat de greu este sa te abții sa mananci dulciuri! Ciocolata, prajiturile, sucurile acidulate și dulci sunt atat de tentante și nu putem renunța la ele. De cele mai multe ori mananci dulciuri dimineața devreme, imediat dupa o cafea, sau dupa amiaza, cand simți ca iți scade nivelul de energie. De…


Ce parere ai despre aceasta stire?