Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

SUA: Un tren care transporta gaz toxic a deraiat parțial și a luat foc. Peste 5.000 de persoane au fost evacuate

Publicat:

Peste 5.000 de oameni au fost evacuati in dupa ce un tren care transporta un gaz toxic a deraiat parțial și a luat foc, informeaza B1 TV. Sapte politisti au ajuns la spital, intoxicati cu fum, iar trei masini au fost de asemenea cuprinse de flacari.

Trenul deraiat era format din doua locomotive, 45 de vagoane incarcate și 12 goale si transporta acrilonitril, 'un gaz foarte toxic și puternic inflamabil'.

Desi doar unul dintre vagoane a sarit de pe sine si a luat foc, autoritatile au luat decizia sa evacueze toata populatia pe o raza de doi kilometri.

Cu…

Citeste articolul mai departe pe b1.ro…  

Sursa articol: b1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Accident rutier in Vrancea! Șase persoane au ajuns la spital dupa ce trei mașini s-au ciocnit violent

18:00, 06.05.2024 - Un accident grav a avut loc in Vrancea. Trei autoturisme s-au lovit din plin, iar in urma impactului, mai multe persoane au ajuns in stare grava la spital. Autoritațile au intervenit cu mai multe autospeciale și ambulanțe SMURD pentru a-i salva pe cei raniți.

Șase mașini, grav avariate dupa un accident in lanț in capitala: Doua persoane, transportate la spital

11:35, 29.04.2024 - Doua persoane au fost transportate la spital in urma unui grav accident produs in aceasta dimineața, pe strada Doina din capitala. Potrivit oamenilor legii in accident au fot implicate 6 unitați de transport.

FOTO - Accident mortal teribil: un barbat a decedat, totul dupa o coliziune intre trei mașini / Patru persoane au ajuns la spital in stare grava

20:35, 19.04.2024 - Un barbat de 58 de ani a decedat, iar alte patru persoane, intre care si doi copii, au ajuns la spital, vineri seara, in urma coliziunii a trei autoturisme pe principala artera de circulatie din municipiul Ramnicu Valcea.

Mii de persoane evacuate in Indonezia, dupa ce un vulcan a erupt de cinci ori in ultimele 24 de ore

14:40, 18.04.2024 - In jur de 11.000 de persoane din Indonezia au fost evacuate dupa ce un vulcan a erupt de cinci ori in ultimele 24 de ore. Autoritațile sunt ingrijorate ca o parte din munte s-ar putea prabuși in mare, ceea ce ar provoca un tsunami.

Trichineloza pune in pericol o familie din Gherța Mica: 5 persoane au ajuns in spital

11:25, 12.04.2024 - O familie compusa din doi adulți și trei copii din Gherța Mica a cazut victima trichinelozei in aceasta saptamana, dupa ce au consumat carne de porc provenita din gospodaria proprie, fara a efectua un examen de specialitate. Autoritațile sanitar-veterinare și de sanatate publica din Satu Mare au confirmat…

Accident cu doua mașini implicate, in Timiș. Trei persoane au ajuns la spital

12:15, 17.03.2024 - Duminica dimineața, in localitatea Hitiaș, a avut loc un accident rutier in care au fost implicate doua mașini. Dintre cei cinci pasageri ai acestora, trei au fost duși la spital. A fost nevoie și de intervenția pompierilor pentru descarcerare.

Polițiștii din Capitala, in alerta! Autoritațile au saltat cinci persoane cu comportament suspect care aveau bate, sabii și cuțite in mașini

21:50, 20.02.2024 - Alerta in Capitala! Polițiștii au oprit cinci persoane cu comportament suspect. In urma controlului de rutina efectuat de oamenii legii, asupra indivizilor s-au gasit plicuri cu substante suspecte, dar si obiecte, posibil, furate. De asemenea, la un control mai atent al oamenilor legii, in masina lor,…

Incendiu intr-un bloc din Constanța: 28 de persoane evacuate, cinci ranite, un barbat la spital

17:40, 08.02.2024 - Un incendiu a izbucnit, joi dupa-amiaza, intr-un apartament situat intr-un bloc din Constanta, 28 de persoane fiind evacuate din cladire. Cinci persoane au avut nevoie de ingrijiri medicale, un barbat, proprietarul apartamentului, fiind transportat la spital cu arsuri.UPDATE - Pompierii au precizat…


Ce parere ai despre aceasta stire?