Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

SUA acuză Rusia, la ONU, că trimite în Ucraina armament interzis, armament cu submuniţie şi bombe termobarice

Publicat:

la ONU Linda Thomas-Greenfield a acuzat miecuri Rusia de faptul ca vrea sa foloseasca armament interzis de Conventia de la Geneva, in ofensiva masiva din Ucraina, relateaza AFP.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Presa: In cazul in care Rusia va ataca Moldova, țarile NATO ar putea trimite trupe

13:25, 06.05.2024 - Țarile NATO au stabilit „in mod «confidențial» doua «linii roșii», in cazul in care acestea vor fi depașite, Alianța Nord-Atlantica ar putea interveni direct in razboiul din Ucraina. Acest lucru a fost relatat de publicația italiana La Repubblica citind surse. In același timp, aceasta noteaza ca NATO…

Rusia a declanșat nebunia! Va fabrica in 2024 mai mult armament ca toate statele NATO la un loc

11:05, 06.05.2024 - Rusia va trebui sa-si mareasca arsenalul de rachete pentru a descuraja Occidentul, in contextul in care Moscova este acum in confruntare deschisa cu SUA si aliatii lor, a declarat luni un diplomat rus, relateaza Reuters. Invazia lui Vladimir Putin din 2022 din Ucraina a dus la cea mai mare deteriorare…

Rusia a atacat masiv Ucraina in aprilie. Zelenski: „Au folosit 300 de rachete, 300 de drone și mii de bombe ghidate”

16:50, 02.05.2024 - Rusia a folosit peste 300 de rachete, aproximativ 300 de drone de tip Shahed si peste 3.200 de bombe ghidate in atacurile din aprilie asupra Ucrainei, a declarat joi presedintele ucrainean, Volodimir Zelenski, relateaza Reuters.

Rusia a folosit in Ucraina un agent chimic, acuza SUA: "Nu este un incident izolat"

07:45, 02.05.2024 - Statele Unite acuza Rusia ca a folosit un agent chimic, cloropicrina, impotriva fortelor ucrainene, incalcand Conventia privind Interzicerea Armelor Chimice (CIAC), potrivit unui comunicat al Departamentului de Stat.

Raluca Turcan explica de ce a interzis filmele rusești din cinematografele de stat

11:05, 13.04.2024 - Tensiunile dintre guvernele din Romania și Rusia se manifesta inclusiv in plan cultural. Ministerul Culturii de la București a interzis rularea a doua filme rusești in doua cinematografe de stat din Capitala. „Este inacceptabil ca astfel de productii cinematografice, vadit propagandistice, finantate…

SUA avertizeaza: China ajuta Rusia sa caștige razboiul cu Ucraina. Ii trimite echipamente și imagini de pe front (Bloomberg)

07:56, 07.04.2024 - Washingtonul si-a avertizeaza aliatii ca Beijingul isi intensifica sprijinul pentru Rusia, inclusiv prin furnizarea de informatii geospatiale, pentru a ajuta Moscova in razboiul sau impotriva Ucrainei, scrie Bloomberg.

Rusia spune ca e puțin probabil sa negocieze o pace cu Ucraina: „Nu avem cu cine sa discutam”

22:45, 26.03.2024 - Rusia nu vede in prezent posibilitati de a negocia cu Ucraina un acord de incetare a ostilitatilor sau un summit de pace pe care Elvetia s-a aratat interesata sa il organizeze, potrivit ambasadorului rus la institutiile ONU din Geneva, Ghennadi Gatilov, citat de EFE, potrivit Agerpres.

Ucraina susține ca a stabilizat situația pe frontul de est

20:50, 21.03.2024 - Trupele ucrainene au reusit sa stabilizeze situatia pe frontul de est, a sustinut joi comandantul-sef al armatei ucrainene, generalul Oleksandr Sirski, in timp ce ministrul rus al apararii Serghei Soigu a sustinut de partea sa ca Rusia si-a crescut in ultimul an de 2,5 ori productia de obuze si a lansat…


Ce parere ai despre aceasta stire?