Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

SUA: 16 morţi în prăbuşirea unui avion militar în Mississippi (CNN)

Publicat:

In total, 16 persoane si-au pierdut viata in prabusirea unui avion militar in statul Mississippi din sudul SUA, a anuntat canalul de televiziune CNN, citand un responsabil local, scrie AFP. Toate victimele se aflau la bordul aparatului Marinei americane si nu exista niciun supravietuitor, a declarat , responsabil cu gestionarea situatiilor de criza din comitatul Leflore. americane, un avion de alimentare C-130, s-a prabusit la limita doua comitate, Sunflower si Leflore, potrivit jurnalului local Clarion-Ledger care il citeaza pe directorul Agentiei de gestionare a crizelor…

Citeste articolul mai departe pe radioiasi.ro…  

Sursa articol: radioiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

VIDEO. Un barbat a fost salvat la 5 zile dupa prabusirea unei cladiri in Africa de Sud. Bilantul tragediei a ajuns la 13 morti

17:55, 11.05.2024 - Un barbat a fost salvat dintre daramaturi la cinci zile dupa prabusirea unei cladiri in Africa de Sud, iar premierul din Western Cape, Alan Winde, a declarat ca este „nimic mai putin decat un miracol”, relateaza Reuters.

Cel puțin cinci morți dupa prabușirea unei cladiri in construcție in Africa de Sud

11:16, 07.05.2024 - Cinci persoane au murit si zeci erau prinse in continuare sub daramaturi marti dimineata, dupa ce o cladire cu mai multe etaje s-a prabusit luni in orasul George din Africa de Sud, potrivit AGERPRES.

Dezastru. Zeci de morți dupa prabușirea unui baraj și inundații devastatoare - VIDEO

07:56, 30.04.2024 - Un baraj s-a prabușit intr-unul din cele mai bune locuri pentru Safari, ducand la decesul a peste 40 de oameni, inclusiv copii. Catastrofa vine dupa saptamani de ploi torențiale care au devastat deja țara, ucigand aproape 100 de oameni și provocand pagube materiale extinse.

Pesimismul persista in SUA - Ajutorul de 60 de miliarde de dolari nu este suficient pentru o contraofensiva rapida a Ucrainei (responsabil militar american)

08:25, 26.04.2024 - Revenirea ajutorului militar american catre Ucraina va permite armatei acestei tari sa reia initiativa impotriva Rusiei, dar pregatirea pentru o contraofensiva va dura mult mai mult, a apreciat joi un oficial militar american, relateaza AFP preluat de agerpres.

Avion militar pierdut in Peru: o echipa de cautare si salvare a fost activata imediat prin mijloace aeriene si patrule la sol

03:50, 12.04.2024 - Fortele Aeriene peruane anunta joi ca au pierdut comunicatiile cu un avion de lupta de tip Mirage 2000 care efectua un antrenament la joasa altitudine in sudul Peru si ordona o ancheta in vederea stabilirii ”cauzelor accidentului”, relateaza Reuters, citat de news.ro.

VIDEO Numeroși morți, in Brazilia, in urma furtunilor puternice

17:31, 24.03.2024 - Cel putin opt persoane si-au pierdut viata in urma furtunilor severe din sud-estul Braziliei, informeaza DPA.Patru persoane au murit in urma unei alunecari de teren produsa in populara statiune turistica Petropolis, din statul Rio de Janeiro, potrivit agentiei de presa Agencia Brasil, care…

(video) Un avion militar cu 15 persoane la bord s-a prabușit in Rusia: Nu exista supraviețuitori

14:50, 12.03.2024 - Un avion militar de tip cargo Iliusin Il-76 s-a prabusit, marti, in Rusia la scurt timp dupa decolare, cu 15 persoane la bord, din cauza unui foc izbucnit la unul dintre motoarele sale, a anuntat Ministerul Apararii al Federatiei Ruse, potrivit Reuters, citat de digi24.ro .

(video) Un avion militar rusesc s-a prabușit cu 15 persoane la bord in Rusia. Nu exista supraviețuitori

14:15, 12.03.2024 - Un avion militar de tip cargo Iliusin Il-76 s-a prabusit, marti, in Rusia la scurt timp dupa decolare, cu 15 persoane la bord, din cauza unui foc izbucnit la unul dintre motoarele sale, a anuntat Ministerul Apararii al Federatiei Ruse, potrivit Reuters, citat de digi24.ro .


Ce parere ai despre aceasta stire?