Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Studiu: Mâncatul între anumite ore nu ajută la slăbit

Publicat:

O echipa interdisciplinara de specialiști de la Spitalul Universitar Nanfang, din China, și Școala de și din cadrul universitații Tulane, din SUA, a descoperit ca mancatul intre anumite intervale orare din zi nu ofera beneficii suplimentare pentru pierderea in greutate. Intr-un articol publicat in of Medicine, grupul de specialiști descrie studiul desfașurat cu ajutorul unui grup de voluntari cu obezitate pe care i-au monitorizat pe durata unui an de zile. Cercetatorii au urmarit doua versiuni ale aceleiași diete pentru a observa beneficiile…

Citeste articolul mai departe pe gds.ro…  

Sursa articol: gds.ro


Stiri pe aceeasi tema

Misiunea astronautilor Chinei. „Succes deplin”

18:00, 30.04.2024 - Misiune cu succes. Astronautii misiunii chineze cu echipaj uman Shenzhou-17 au iesit din capsula cu care au revenit marti pe Pamant, in zona de aterizare Dongfeng din regiunea autonoma Mongolia Interioara, situata in nordul Chinei, transmite presa chineza. E vorba despre trei astronauti. Starea astronautilor…

Ce se intampla in corpul tau la orele 8 si 9 dimineața. Pericolele care pandesc organismul in acest interval orar

12:36, 29.04.2024 - Cu toate acestea, potrivit medicilor, intervalul orar 8-9 este cel cu cele mai multe infarcturi miocardice, tocmai din proasta obișnuința a oamenilor de a fuma țigari și a bea cafea in loc de a lua micul dejun.Efortul inimii de a reveni la turație maxima este foarte mare, iar o doza dubla de cafea poate…

De ce uitam anumite momente din viața: cum decide creierul nostru ce amintiri sa pastreze - studiu

08:05, 03.04.2024 - Cercetatorii de la NYU Grossman School of Medicine din domeniul neurologiei au identificat un nou mecanism prin care creierul nostru decide ce amintiri sa pastreze. Acest proces implica activitatea unor neuroni specializați care transmit semnale pentru a codifica amintirile. Aceste semnale, denumite…

Invazia microplasticelor

05:10, 26.03.2024 - Peste 380 de milioane de tone de plastic sunt produse in fiecare an. Plasticul este extrem de rezistent, dar atunci cand incepe sa se degradeze, el elibereaza particule mici de plastic in mediu. Microplasticele, particule mai mici de 5 milimetri, și nanoplasticele, particule mai mici de 1000 de nanometri,…

Un nou tratament antigripal fara vaccin ar putea salva sute de mii de vieți

14:45, 16.03.2024 - Tratament antigripal fara vaccin Cercetatorii sunt pe cale sa descopere un nou tratament antigripal și aceasta nu are legatura cu vaccinarea antigripala. Oamenii de știința au stabilit deja ca unii viruși și bacterii provoaca infecții in organism prin prinderea mai intai de moleculele de zaharoza de…

Imunitatea ramane mulți ani slabita, chiar dupa renunțarea la fumat

23:55, 15.02.2024 - Imunitatea fumatorului persista sa fie ”prabușita” mulți ani dupa ce acesta a renunțat la acest viciu, avertizeaza un studiu publicat recent in revista Nature. Concluzia acestui studiu aprofundeaza ințelegerea efectelor nocive ale fumatului asupra sanatații. Potrivit Organizației Mondiale a Sanatații…

Aditivii cei mai folosiți, inclusiv in paine, care maresc riscul de cancer

15:20, 14.02.2024 - Emulgatorii, aditivii alimentari cei mai folosiți, inclusiv in paine, sunt legați direct de apariția unor cancere, potrivit unui nou studiu, realizat de un grup de cercetatori francezi din cadrul INSERM. Studiul a fost publicat in revista de știința PLOS Medicine și se bazeaza pe datele privind starea…

Descoperire fantastica a cercetatorilor: cum pot prezice cine va avea demența cu 10 ani inainte de declanșarea bolii

08:10, 13.02.2024 -  Studiul, publicat in revista Nature Aging, face parte din cercetarile in curs de desfasurare ale mai multor echipe pentru a identifica pacientii cu risc de dementa cu ajutorul unui simplu test de sange, un progres despre care multi oameni de stiinta cred ca va accelera dezvoltarea de noi tratamente.In…


Ce parere ai despre aceasta stire?