Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Studiu: Epidemia de coronavirus ar fi început în septembrie 2019 şi nu la Wuhan

Publicat:

de la Universitatea britanica Cambridge coordoneaza un proiect de cercetare cu obiectivul de a intelege procesele istorice care au condus la pandemia covid-19. El si echipa sa spera sa gaseasca prima persoana care a contractat virusul si care a fost sursa epidemiei initiale. Prin analizarea retelelor, ei au cartografiat raspandirea virusului - inclusiv mutatiile genetice pe care le-a suferit, in timp ce s-a deplasat din China catre Australia, Eu (...)

Citeste articolul mai departe pe ziaruldeiasi.ro…  

Sursa articol: ziaruldeiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Sezonul 2025 de Formula 1 va incepe in Australia si va include 24 de curse » Cum arata tot calendarul din „Marele Circ”

18:55, 12.04.2024 - Sezonul 2025 de Formula 1 va include 24 de Mari Premii, la fel ca in 2024, dar va incepe la jumatatea lunii martie in Australia si nu in Golf, au anuntat vineri organizatorii competitiei. Melbourne va gazdui runda inaugurala a celei de-a 76-a editii a Campionatului Mondial de Formula 1, intre 14 si…

Zvonuri despre moartea Regelui Charles

16:51, 18.03.2024 - O serie de canale Telegram și Twitter au difuzat in dupa-amiaza zilei de 18 martie informații despre moartea regelui Carol al III-lea al Marii Britanii. Pe de alta parte, niciun mijloc de presa britanic nu a furnizat informații despre moartea regelui.   In februarie, s-a aflat despre cancerul monarhului;…

Un obiect medieval incredibil de rar, descoperit din intamplare

18:46, 15.03.2024 - Un obiect medieval incredibil de rar, descoperit din intamplare Un instrument astronomic medieval, descoperit din intamplare, s-a dovedit a fi o dovada a colaborarii științifice interculturale de-a lungul secolelor ce au urmat. Astrolabul din alama dateaza din Spania secolului al XI-lea, dar a fost…

Studiu: Proteinele pot prezice cu 10 ani mai devreme cine va avea dementa

07:35, 14.02.2024 - Un studiu asupra unor probe de sange congelate a scos la iveala o sumedenie de proteine care ar putea prezice mai multe forme de dementa cu mai mult de 10 ani inainte ca boala sa fie diagnosticata, au anuntat luni cercetatori din Marea Britanie si China, relateaza Reuters, citat de news.ro.

Atenție! Scobitul in nas crește riscul de a dezvolta principala forma de demența din lume

23:10, 08.02.2024 - Un studiu recent a identificat o posibila legatura intre scobitul in nas și riscul crescut de a dezvolta Alzheimer, principala forma de demența din lume.Un studiu realizat de cercetatorii de la Universitatea Griffith (Australia) a observat ca infecția cu Chlamydia pneumoniae in nervul olfactiv poate…

Un nou medicament va ajuta in combaterea cancerului mamar

00:01, 07.02.2024 - Cercetatorii au descoperit un nou medicament care poate inhiba cu succes dezvoltarea celei mai agresive forme de cancer de sin, conform unui studiu publicat luni, transmite agentia Xinhua. {{729373}} Un studiu preclinic condus de Universitatea din Adelaide, Australia, este considerat promitator in lupta…

Un nou potential tratament impotriva cancerului mamar agresiv, descoperit de cercetatori australieni (studiu)

01:30, 06.02.2024 - Cercetatorii au descoperit un nou medicament care poate inhiba cu succes dezvoltarea celei mai agresive forme de cancer de san, conform unui studiu publicat luni, transmite agentia Xinhua. Un studiu preclinic condus de Universitatea din Adelaide, Australia, este considerat promitator in lupta impotriva…

Crestere semnificativa a numarului de cazuri de cancer colorectal in randul persoanelor tinere din Europa (studiu)

15:05, 31.01.2024 - Rata mortalitatii prin cancer colorectal in randul persoanelor cu varste cuprinse intre 25 si 49 de ani din Uniunea Europeana si Regatul Unit este in crestere, conform unui studiu publicat recent de Universitatea din Milano, Italia, transmite agentia DPA. Una dintre cauzele cresterii numarului de decese…


Ce parere ai despre aceasta stire?