Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

STUDIU: Cum este percepută generaţia Facebook de profesorii români: inteligenţi şi creativi, dar egoişti şi superficiali în acelaşi timp

Publicat:

Intrebati ”Cum ati caracteriza in cateva cuvinte noile generatii de elevi?”, profesorii au raspuns ca elevii sunt in acelasi timp inteligenti, curajosi, pragmatici, creativi, incredere in sine, dar si hiperactivi, nervosi, agitati, nu au rabdare, se concentreaza greu, superficiali, dezordonati, egoisti, nu-si asuma responsabilitati, imaturi. Acestea sunt elementele de identitate personala identificate de profesori. Mi departe, avem elementele de identitate relationala, unde copiii sunt perceputi de dascali ca fiind relaxati, degajati in raport cu autoritatea, abili in a obtine ce vor, indrazneti,…

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Geoana isi dezvaluie intențiile: „Romania are nevoie”

17:55, 09.05.2024 - Secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoana, a declarat joi, la Alba Iulia, ca nu este interesat de nicio pozitie la nivel european sau de altele la nivel international, ci de a da putea sa dea inapoi, intr-o forma sau alta, Romaniei ceea ce are de oferit si ceea ce crede ca tara are nevoie. Intrebat…

Guvernul vrea sa mareasca pensiile de la 1 septembrie, dar cine le mai apuca? Speranta de viata, in Romania, s-a PRABUSIT!

10:00, 04.05.2024 - In Romania, speranța de viața este cu aproape 5 ani mai mica decat media Uniunii Europene. Concret, ne aflam spre coada clasamentului, iar dupa noi mai sunt doar bulgarii și letonii. Romanii abia daca apuca 10 ani de pensie. De vina ar fi alimentația nesanatoasa, lipsa de mișcare și lipsa programelor…

Patru obiceiuri din copilarie care iți vor influența negativ viața de adult. Ce riscuri pot sa apara

14:05, 22.04.2024 - Poate ca nu iți placea cand ți se interziceau anumite lucruri in copilarie, insa cercetatorii au descoperit ca parinții, bunicii sau profesorii tai aveau dreptate! Unele obiceiuri din primii ani de viața, aparent inofesive, ajung sa aiba ulterior repercusiuni cruciale! De exemplu, daca in copilarie…

90% dintre profesorii și cercetatorii din universitațile din Romania se declara mulțumiți de locul de munca - studiu

03:55, 18.04.2024 - Mai mult de 90% dintre profesorii și cercetatorii din universitațile din Romania sunt mulțumiți de locul de munca, reiese dintr-un studiu al Asociației Europene pentru Internaționalizarea Educației, informeaza Rador Radio Romania.

In Japonia, elevii pot trimite roboți la ore in locul lor

12:30, 25.03.2024 - Fenomenul absenteismului in Japonia ia amploare, insa sistemul educațional a gasit rapid o soluție: copiii pot fi prezenți la școala prin intermediul roboților. Elevii care se lupta cu absenteismul cronic pot controla de la distanța un robot care va participa la cursuri in locul lor, permițandu-le sa…

De ce e bine sa citești totuși Camil Petrescu pentru Bac? Ca sa ințelegi razboaiele de langa tine

09:05, 15.03.2024 - Se poarta dezbateri aprinse, cam schiloade argumentativ, daca ma intrebați, despre generația noua care nu citește, dar care tocește pentru bacalaureat. Nu reiau punctele de discuție. Sunt cam aceleași: ba elevii sunt proști, ba profesorii. Eu vreau doar sa atac un punct care ma cam exaspereaza: clasicii…

Noi masuri pentru a muta elevii din școlile mici in mai mari: Copiii vor primi transport gratuit, iar profesorii, sporuri la salarii

14:30, 13.03.2024 - Copiii care vor merge la o alta școala decat cea din localitatea de domiciliu și care se afla la o distanța mai mare de 2 km vor avea transport gratuit, iar profesorii care ii vor insoți vor beneficia de un spor specific. Prevederile au fost aprobate astazi de miniștri, la ședința Guvernului

Speranta de viata a scazut cu un an si jumatate la nivel mondial in timpul pandemiei Covid-19 (studiu)

11:36, 12.03.2024 - Speranta medie de viata, care a crescut constant timp de decenii in intreaga lume, a scazut brusc in anii 2020 si 2021, in timpul apogeului pandemiei de COVID-19, conform unui studiu publicat marti in jurnalul stiintific Lancet.


Ce parere ai despre aceasta stire?