Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Studiu: Consumul de carne roșie, legat de un risc mai mare de a dezvolta diabet de tip 2

Publicat:

Un nou studiu amplu realizat de cercetatorii de la Harvard sugereaza ca a consuma doar doua porții de carne roșie pe saptamana crește riscul de a dezvolta diabet de tip 2 mai tarziu in viața, iar riscul crește și mai mult odata cu un consum mai mare, potrivit studiului publicat joi in American Journal of Clinical Nutrition, scrie CNN. „Asocierea dintre carnea roșie și diabetul de tip 2 a fost observata la diferite populații din intreaga lume”, a declarat primul autor al studiului, , cercetator postdoctoral in domeniul nutriției la Harvard T.H. of . „Continuam sa…

Citeste articolul mai departe pe gds.ro…  

Sursa articol: gds.ro


Stiri pe aceeasi tema

FOTO Elevii din Alba, dezbateri cu polițiștii despre consumul de droguri, prevenirea violenței, bullying-ului și accidentelor rutiere

17:50, 27.04.2024 - FOTO Elevii din Alba, dezbateri cu polițiștii despre consumul de droguri, prevenirea violenței, bullying-ului și accidentelor rutiere FOTO Elevii din Alba, dezbateri cu polițiștii despre consumul de droguri, prevenirea violenței, bullying-ului și accidentelor rutiere Peste 200 de elevi din județul Alba…

Alin Ignat, deputat PNL: Pot privi in ochii oamenilor in aceasta campanie, așa cum o voi face și la parlamentare

11:35, 20.04.2024 - Am fost intrebat, zilele acestea, daca nu ma tem de reacții negative in campanie, avand in vedere ca, dincolo de realizarile locale, nu toate masurile luate la nivel național au fost populare. Raspunsul meu a fost: categoric NU. Dincolo de faptul ca in județul nostru, PNL are cei mai buni candidați,…

Oamenii care venereaza celebritați sunt mai puțin dotați intelectual, arata un studiu

10:05, 15.04.2024 - Publicata in revista BMC Psychology, acest studiu releva ca, deși venerarea celebritaților pare sa fie asociata cu capacitați intelectuale mai slabe, ramane inca neclar daca aceasta fascinație pentru personalitați celebre reprezinta o cauza sau o consecința a acestor abilitați cognitive reduse. Este…

Alimente care imbunatațesc și alimente care scad calitatea somnului

00:26, 04.04.2024 - Sunt alimente, respectiv cele care conțin triptofan, care ne ajuta sa avem un somn odihnitor. Dimpotriva, sunt alimente pe care ar trebui sa le evitam la cina cum sunt: cartofii prajiți, preparatele din carne roșie, dulciurile… Ce este triptofanul Triptofanul este un aminoacid care ajuta la imbunatațirea…

Ce inseamna smishing: tipul de atac informatic caruia ii cad in plasa mii de romani. Cum te poți proteja

17:40, 03.04.2024 -  ”Numarul atacurilor de tip smishing in Romania a crescut de peste sase ori in 2023 in comparatie cu anul anterior”, potrivit unei analize interne realizate de sendSMS.In primele luni ale acestui an, in 75% din cazurile de smishing, s-a incercat furtul de identitate prin utilizarea unei etichete personalizate…

REGIO 2014-2020 in Regiunea Centru| Mai mult de un miliard euro investiți in aproape 1200 proiecte de dezvoltare

10:05, 14.03.2024 - Gradul de absorbție al fondurilor europene gestionate de ADR Centru prin POR 2014-2020 va depași 130%. In primul trimestru al acestui an se contureaza datele finale privind procesul de absorbție a fondurilor europene derulate prin Programul Operațional Regional 2014-2020 in cele șase județe din Regiunea…

Chiar și o bautura energizanta ocazionala poate crește riscul de tulburari de somn

17:06, 08.03.2024 - Bauturile energizante sunt promovate ca o modalitate de a stimula performanța mentala și fizica, dar un nou studiu sugereaza ca consumul acestora – chiar și ocazional – poate interfera cu somnul, relateaza Health.com. Cercetarea, publicata in revista BMJ Open, a constatat o asociere intre consumul de…

Cele mai toxice alimente pe care le pun oamenii in sandwich-uri. Trebuie evitate cu orice preț

14:21, 08.02.2024 -  Iata cateva dintre cele mai nesanatoase alimente pe care oamenii le pun in sandwich-uri:Mezeluri procesate: Salamul, șunca, baconul și alte mezeluri procesate sunt bogate in grasimi saturate, sodiu și aditivi chimici. Consumul regulat al acestor alimente poate crește riscul de boli de inima, hipertensiune…


Ce parere ai despre aceasta stire?