Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Stoltenberg: NATO nu recunoaște anexările ilegale ale lui Putin. „Rusia trebuie să înțeleagă că un război nuclear nu are câștigători”

Publicat:

Secretarul geneal al NATO, , a declarat vineri ca NATO nu recunoaște teritoriile anexate ilegale de Rusia, acțiune calificata drept „cea mai mare incercare de anexare a unui teritoriu european prin forța dupa . In același timp, Stoltenberg a spus ca Rusia „trebuie sa ințeleaga ca un razboi nuclear nu poate fi purtat și nu are caștigatori” și ca apelul la arme nucleare „va avea consecințe mari” asupra Rusiei.

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Jocuri de razboi. `Vom asigura Ucraina cu tot ce este necesar sa caștige razboiul cu Rusia` - Jens Stoltenberg

07:40, 12.06.2024 - Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, a declarat marți ca Alianța Atlantica este dispusa sa acorde tot sprijinul necesar Ucrainei pentru a o ajuta sa caștige razboiul impotriva Rusiei, dar ca nu se va implica direct in masuri precum apararea aeriana transfrontaliera.

Stoltenberg spune ca Rusia nu va ataca o țara NATO: Suntem aici ca sa prevenim un razboi

16:45, 06.06.2024 - Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, a declarat joi la Helsinki ca nu vede vreo „amenintare iminenta” cu atac din partea Rusiei impotriva unei tari aliate, relateaza EFE, citata de Agerpres. In acest context, el a reamintit ca sarcina Aliantei Nord-Atlantice este tocmai de a preveni „ca aceasta…

Jens Stoltenberg bate cu pumnul in masa! Suma uriașa ceruta aliatilor din NATO pentru Ucraina, in fiecare an

18:55, 31.05.2024 - Ajutorul militar oferit Ucrainei de statele NATO trebuie sa atinga cel putin 40 de miliarde de euro pe an, atat timp cat va fi necesar in razboiul cu Rusia, a declarat vineri la Praga secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, potrivit AFP, scrie Agerpres."De la invazia Rusiei in Ucraina in 2022,…

Șeful NATO le cere aliaților un ajutor militar pentru Ucraina de cel puțin 40 de miliarde de euro pe an: „Oricat timp va fi necesar”

16:25, 31.05.2024 - Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, a declarat vineri, la Praga, ca ajutorul militar oferit Ucrainei de statele NATO trebuie sa atinga cel putin 40 de miliarde de euro pe an, atat timp cat va fi necesar in razboiul cu Rusia, relateaza AFP, potrivit Agerpres. 

LIVE TEXT – Razboi in Ucraina: Șeful NATO vrea ca Ucraina sa loveasca Rusia cu arme din Occident

04:10, 26.05.2024 - Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, le cere aliatilor Ucrainei sa ridice interdictiile impuse Kievului de a efectua atacuri pe teritoriului Rusiei cu armament din Occident. ”A venit timpul ca aliatii sa reflecteze la posibilitatea de a ridica anumite restrictii pe care le-au impus utilizarii…

Rusia a strapuns inclusiv teritoriul Romaniei: Șeful NATO vrea activarea Articolului 5

16:25, 25.05.2024 - Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, propune activarea Articolului 5 al NATO, cel care privește apararea colectiva, din cauza acțiunilor Rusiei. Stoltenberg susține ca bruiajul sau atacurile cibernetice comise de Rusia ar putea duce la activarea Articolului 5.


Ce parere ai despre aceasta stire?