Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Știți de ce este bine să consumăm carne de miel?

Publicat:

Carnea de miel nu este doar gustoasa, ci sanatoasa. Ea conține proteine, multe vitamine și saruri minerale fara de care organismul nu ar putea funcționa normal. Articol publicat in Jurnalul de . 647, ediția print  Prin consumul preparatelor din aceasta carne, sistemul imunitar ni se imbunatațește datorita conținutului mare de zinc. O suta de grame de carne de miel conține peste 38% din necesarul nostru zilnic de zinc. Tot in compoziția carnii de miel mai intra și vitamina B 12 care participa la formarea celulelor roșii din sange și ajuta la prevenirea anemiei, buna funcționare a sistemului…

Citeste articolul mai departe pe jurnaluldeilfov.ro…  

Sursa articol: jurnaluldeilfov.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cata drojdie trebuie sa punem, de fapt, in cozonaci. Greșeala pe care multe gospodine o fac

12:36, 29.04.2024 - Fie el cumparat sau gatit in casa, trebuie sa recunoaștem - cozonacul este o adevarata delicatesa. Gustul dulce și aromat nu poate fi inlocuit cu ușurința de alt produs de patiserie. Daca și tu alegi sa gatești cozonaci de Paște, mai jos venim in ajutorul tau cu cateva trucuri. Greșeala pe care o fac…

Cata drojdie trebuie sa punem, de fapt, in cozonaci. Greșeala pe care multe gospodine o fac

19:15, 27.04.2024 - Fie el cumparat sau gatit in casa, trebuie sa recunoaștem - cozonacul este o adevarata delicatesa. Gustul dulce și aromat nu poate fi inlocuit cu ușurința de alt produs de patiserie. Daca și tu alegi sa gatești cozonaci de Paște, mai jos venim in ajutorul tau cu cateva trucuri. Greșeala pe care o fac…

Ce sa pui in sarmalele pentru Paste pentru a fi mai usoare. Nu iti mai incarci organismul astfel, carnea este secretul

18:25, 23.04.2024 - Nu poate exista masa de sarbatori fara acest preparat tradițional delicios, dar combinația cu drob și friptura de miel poate fi destul de grea pentru stomac și intregul aparat digestiv. Afla, din randurile de mai jos, ce sa pui in sarmalele pentru Paste pentru a fi mai usoare. Secretul: carnea. Un truc…

La ce sa fii atent cand cumperi carne de pui din supermarket. Trucuri folosite de retaileri pentru a te pacali sa cumperi marfa proasta

23:16, 12.04.2024 - Chiar daca aspectul exterior al carnii poate sa para similare in majoritatea cazurilor, exista metode și indicii prin care poți face diferența și sa recunoști un produs proaspat. Alegerea carnii de pui proaspete nu doar asigura siguranța alimentara a familiei tale, dar și gustul și valoarea nutritiva…

Care sunt beneficiile consumului de ficat de origine animala

17:40, 04.04.2024 - Ficatul de origine animala este considerat un superaliment datorita bogației sale de nutrienți, insa el este adesea subevaluat și exclus de multe persoane din dieta obișnuita. Descopera care sunt beneficiile consumului de ficat și cat de des este recomandat sa il consumam:Ficatul de origine animala…

Ministrul Agriculturii: Carnea de miel va avea „un preț decent”

16:30, 23.03.2024 - Urmeaza perioada carnii de miel. Chiar daca mai este mai bine de o luna pana la Paște, fermierii din Romania se pregatesc deja pentru vanzarile de carne de miel. Ministrul Agriculturii , Florin Barbu, estimeaza ca acest produs alimentar se va vinde in piețe cu un „preț decent”. „Nu pot sa dau un pret…

Alerta - Aruncați imediat produsul daca il aveți in casa! Conține o cantitate uriașa de droguri: a fost retras de pe piața

09:15, 07.02.2024 - O descoperire alarmanta facuta de inspectorii sanitar-veterinari a condus la adoptarea unor masuri urgente in mai multe centre comerciale.Inspectorii sanitar-veterinari au demarat o operațiune de amploare dupa ce au descoperit un produs neconform pus in vanzare. Zeci de kilograme au fost retrase…

Carnea de miel, un lux de Paște? Cat vor costa mieii anul acesta: cele mai noi calcule

09:01, 03.02.2024 - Președintele Asociației Crescatorilor de Ovine și Caprine, Ionica Nechifor, spune ca in luna aprilie miei vii vor costa intre 20 și 21 de lei pe kilogram, insa, cu cat ne vom apropia mai mult de luna mai, fermierii vor fi nevoiți sa mai lase din preț, ajungand la 19 lei pe kilogram.Dupa ce iși vor valorifica…


Ce parere ai despre aceasta stire?