Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ştiinţa ne învaţă cum să devenim mai atractivi: ce spun studiile

Publicat:

Studiile realizate in ultimii ani arata ca oamenii pot deveni mai atragatori in ochii celorlalti daca fac mici schimbari in viata lor. Iesitul cu prietenii, zambetele sau cresterea unui animal ne pot face mai placuti, fara prea mare efort, potrivit Indy100.com

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Oboseala cronica, o problema frecventa in societatea moderna – de ce apare și cum poți combate aceasta stare?

19:21, 30.04.2024 - Intr-o societate moderna agitata și mereu conectata, oboseala cronica a devenit o problema tot mai frecventa. Ritmul alert al vieții, presiunea crescanda la locul de munca, necesitatea de a fi mereu conectat la tehnologie și alte factori stresanți contribuie la epuizarea fizica și mintala a multor persoane.…

Weekend dedicat experiențelor senzoriale, la Iulius Mall Cluj: Street Food Picnic aduce deliciile culinare, iar Festivalul ARGO propune experimente de știința inedite

11:56, 26.04.2024 - Ești pregatit pentru un weekend plin de experiențe senzoriale in Iulius Parc? In acest final de saptamana, food-truck-urile de la Street FOOD Picnic – ediția de primavara, te așteapta cu o varietate de sortimente internaționale savuroase, iar lineup-ul vibrant de DJ te invita la dans și multa distracție.…

Lupta impotriva dementei ar trebui sa inceapa la 40 de ani, sugereaza oamenii de stiinta / Ce se intampla cu creierul la mijlocul vietii

06:01, 15.04.2024 - Lupta impotriva dementei ar trebui sa inceapa la 40 de ani, sugereaza oamenii de stiinta. Intervenind mai devreme pentru a imbunatati sanatatea creierului ne-ar putea ajuta sa ne mentinem ageritatea cerebrala pe masuraa ce imbatranim.

Cel mai frumos nume de fetița din lume. Oamenii de știința au decis, e din ce in ce mai folosit și in Romania

11:05, 02.04.2024 - A fost ales cel mai frumos nume de fetița din lume. Oamenii de știința au decis care este prenumele ce indeplinește cateva criterii importante. Cu toate ca nu este comun la noi in țara, in ultimii ani, este din ce in ce mai folosit și in Romania. Alegerea numelui unui bebeluș, o misiune deloc ușoara…

LIVE TEXT+VIDEO: Eveniment editorial la Biblioteca Judeteana Ioan N. Roman Constanta. Este lansat volumul Enciclopedie. Centenarul Razboiului de Intregire si al Marii Uniri (2014-2020) (Galerie FOTO)

12:20, 22.03.2024 - Astazi, 22 martie 2024, de la ora 12:30, in Aula Bibliotecii Judetene "Ioan N. Roman" Constanta se lanseaza volumul "Enciclopedie. Centenarul Razboiului de Intregire si al Marii Uniri 2014 2020 . Bibliografie, manifestari stiintifice, monumente si insemne comemorative". Aparut la Editura Univers Enciclopedic…

IAȘI: „Laboratorul curiozitații”: sa descoperim știința interactiv și distractiv

12:30, 13.03.2024 - Complexul Muzeal Național „Moldova” Iași, in parteneriat cu „Doti”, invita copiii in „Laboratorul curiozitații”, expoziție de știința interactiva derulata in perioada 20 martie – 26 aprilie 2024, de miercuri pana duminica, la Palatul Culturii Iași, in Sala „Petru Caraman” a Muzeului Etnografic al Moldovei.…

Proiectul 'Prietenia științelor și știința prieteniei', etapa a doua: programul de activitați al delegației romane la Istanbul

03:16, 23.02.2024 - In cadrul proiectului "Prietenia științelor și știința prieteniei", a avut loc al doilea eveniment prin vizita unei delegații din Romania la Istanbul, intre 16 și 23 februarie 2024. Delegația a fost alcatuita din directorul dr. Daniela Sandu, managerul proiectului, impreuna cu profesorii Virginia Otca…


Ce parere ai despre aceasta stire?