Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Stiai ca exista 12 tipuri de climax? Iata cum sa le obtii!

Publicat:

Se stie ca placerea vine in numeroase feluri. Dar chiart 12?! Iata cateva modalitati inedited prin care poti obtine orgasme de neuitat.


1. Orgasmul extern ( al clitorisului)


Este, pentru majoritatea fetelor, primul pe care il experimentam: atunci cand invatam despre aparatul reproducator si incepem sa citim povesti sexuale, ne atingem si ne stimulam clitorisul. Iti amintesti prima data cand ti-ai dat seama ca iti place sa te joci cu acea parte din pasarica ta? Felicitari! Iti amintesti prima ta masturbare!



2. Orgasmul mamar


Acest tip…

Citeste articolul mai departe pe bzi.ro…  

Sursa articol: bzi.ro


Stiri pe aceeasi tema

VIDEO REPORTAJ Sub plafonul saraciei, umanitatea rezista. Doua mame singure din satul constanțean Lespezi reușesc sa-și țina copiii cu ajutorul oamenilor buni din comunitate: „Turci, romani, cautam ajutor pentru toți”

07:15, 13.04.2024 - Intre 10 și 12 aprilie, musulmanii din intreaga lume au sarbatorit Ramazan Bayram, prilej de mese bogate și reuniuni de familie. Pentru turcii din Lespezi, comuna Dobromir, județul Constanța, stralucirea sarbatorii a anulat, pentru scurt timp, umbra grea a saraciei in care se zbate comunitatea. Musulmani…

Cat i-ar lua lui Putin sa cucereasca Romania și care ar putea fi scenariul. Punctul cel mai critic pentru apararea țarii

10:40, 06.04.2024 - Potrivit unui scenariu publicat de Il Messaggero, daca Rusia ar ataca Romania, „Poarta Focșani” este cel mai vulnerabil punct, iar lui Putin i-ar lua mai puțin de 24 de ore sa cucereasca Bucureștiul.

Peste 50 de tone de deșeuri stranse de pe domeniul public din Timișoara, in mai puțin de o luna

17:10, 27.03.2024 - Intre 26 februarie și 18 martie, echipele societații Horticultura și altele trimise de Primaria Timișoara au strans nu mai puțin de 51,6 tone de deșeuri de pe domeniul public. S-a intervenit, printre altele, in parcuri și locuri de joaca.

ZIUA LIVE Aurelia Lapusan - Sunt convinsa ca cel putin femeile isi vor da seama ca au trecut si ele prin situatii ca eroina mea“(VIDEO)

17:00, 20.03.2024 - Poeta, prozatoarea si publicista Aurelia Lapusan a vorbit la ZIUA LIVE despre cel mai recent roman al sau "Flori de busuioc".Lansarea volumului aparut la editura Upstitute din Bucuresti va avea loc joi, 21 martie, la ora 17.00, la Biblioteca Judeteana "Ioan N. Roman" Constanta. Video aici:Despre romanul…

Portretul femeilor din Moldova: Au un nivel de instruire mai inalt decat barbatii, dar salarii mai mici

16:25, 20.03.2024 - Femeile din Moldova traiesc mai mult decat barbații, au un nivel de instruire mai inalt, dar caștiga mai puțin. Cel puțin așa arata datele Biroului Național de Statistica, facute publice.

Femeile din Romania caștiga in medie cu 21,6% mai puțin decat barbații

11:55, 10.03.2024 - Femeile din Romania caștiga in medie cu 21,6% mai puțin decat barbații Femeile din Romania caștiga in medie cu 21,6% mai puțin decat barbații Decalajul salarial dintre femei si barbati continua sa fie ridicat in Romania, respectiv de 21,6% in favoarea barbatilor, releva analiza „Equal Pay Gender”, realizata…

(stop cadru) Nici 8 martie nu-i impaca. Pantea: Fara voi, femeile... Popa: Nu acceptam felicitari de la dvs

15:35, 05.03.2024 - Schimb de replici chiar și pe sarbatoarea de 8 Martie, la Consiliul Municipal Chișinau. Președintei fracțiunii PAS nu i-a placut mesajul de felicitare transmis de consilierul MAN Corneliu Pantea doamnelor și domnișoarelor, in debutul ședinței de astazi . „Cuvintele nu inseamna nimic odata ce nu sunt…

Cum sa te simți satul mancand mai puțin. Trucul pe care cu siguranța nu il știai: "Cel mai bun obicei pentru o digestie corecta"

11:50, 18.02.2024 - Consumul anumitor alimente, inclusiv legume bogate in fibre și proteine ​​slabe, poate ajuta sa reduci cantitatea de alimente pe care o consumi și, in același tima, sa te simți satul. Exista insa și un alt truc. Iata ce spune Mihaela Bilic.


Ce parere ai despre aceasta stire?