Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

STENOGRAME Cristian Adomniţei, şeful CJ Iaşi, cercetat sub control judiciar. Cum intimida echipa de audit: „Ar trebui să gândiţi că poate nu-i calea cea bună”

Publicat:

UPDATE 00.03 Cristian Adomnitei, seful , va fi cercetat in stare de libertate, sub control judiciar, dupa ce procurorii DNA Iasi au cerut vineri, 8 mai 2015, in fata magistratilor , arestarea preventiva a sefului liberalilor ieseni, dar si a altor trei persoane intr-un dosar de fraudare a fondurilor publice.

Fostul ministru al Educatiei, Cristian Adomnitei, seful Consiliului Judetean si al PNL Iasi, a fost lasat in libertate, cercetat sub control judiciar, de catre magistratii , dupa ce procurorii anticoruptie din Iasi…

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Silvestru Sosoaca a fost pus sub control judiciar in dosarul falsificarii semnaturilor pentru europarlamentare

20:10, 05.06.2024 - Silvestru Sosoaca a fost plasat sub control judiciar, pe o perioada de 60 de zile, fiind acuzat de savarsirea infractiunilor de uz de fals si fals in declaratii, in dosarul falsificarii semnaturilor pentru candidatura sa la Parlamentul European.

Silvestru Șoșoaca, pus sub control judiciar pentru 60 de zile, in dosarul semnaturilor falsificate

19:36, 05.06.2024 - In cursul zilei de 5 iunie 2024, Silvestru Șoșoaca, a fost plasat sub control judiciar pentru o perioada de 60 de zile, in vederea anchetarii infracțiunilor de uz de fals și fals in declarații.

Silvestru Șoșoaca o sa tot semneze urmatoarele 60 de zile: Plasat sub control judiciar in dosarul semnaturilor

19:35, 05.06.2024 - Silvestru Șoșoaca a fost pus sub control judiciar. El este acuzat de uz de fals și fals in declarații, in dosarul privind sem,naturile pentru candidatura la Parlamentul European. Procurorii subliniaza ca nici o alta persoana nu are calitatea de suspect sau inculpat in acest dosar.

Florin Coldea, pus sub control judiciar! Cauțiune de 500.000 de lei

08:25, 24.05.2024 - Fostul șef al SRI, generalul in rezerva Florian Coldea, fostul sef al Directiei juridice a SRI, generalul Dumitru Dumbrava, și avocatul Doru Traila au fost... The post Florin Coldea, pus sub control judiciar! Cauțiune de 500.000 de lei appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

DNA: Patru inspectori de trafic rutier și viceprimarul comunei Sarbi, trimiși in judecata, sub control judiciar

18:00, 25.03.2024 - Procurorii DNA Cluj au trimis in judecata, sub control judiciar, patru inspectori de trafic rutier dupa ar fi „protejat” mai multe societați comerciale cu obiect de activitate in domeniul transportului rutier. In același dosar a fost trimis in judecata și viceprimarul comunei Sarbi, Bihor.

Trei inculpați in urma bataii de la meciul Dinamo-UTA sub control judiciar, șeful galeriei Steaua in arest la domiciliu

13:20, 21.03.2024 - Trei inculpați in urma bataii de la meciul Dinamo-UTA au fost puși sub control judiciar și un al patrulea a fost plasat in arest la domiciliu, conform surselor G4Media. Procurorii de la Parchetul de pe langa Judecatoria Sector 1 au cerut arest preventiv pentru toți patru și control judiciar pentru alți…


Ce parere ai despre aceasta stire?