Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Stela Popescu, mărturie emoţionantă despre Cristina Stamate: Lumea teatrului ar fi mai săracă fără ea

Publicat:

Sunt prietene de o viața și au imparțit bune și rele pe scena , unde au fost colege. Actrița Stela Popescu a vorbit la telefon cu prietena ei, imediat ce și-a revenit.

„Am vorbit cu ea și aseara. Este la terapie intensiva și nu are voie nimeni sa intre. Nici ea nu vorbește acum decat cu cei foarte apropiați. A trecut cu bine de prima faza post-operatorie. Ne leaga o prietenie de 50 de ani. Este unul dintre stalpii teatrului romanesc. Va reveni cu siguranța pe scena dupa ce se va recupera. Lumea teatrului ar fi mai saraca fara ea", a spus pentru .

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Magicianul Robert Tudor, super show de magie pe scena iUmor, duminica, ora 20:00, la Antena 1. Cosmin Natanticu: „Nu se poate așa ceva, o sa creada lumea ca ne-am vorbit!”

13:05, 05.04.2024 - Cea mai noua editie iUmor, difuzata duminica aceasta, de la 20:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY,  va fi deschisa de nimeni altul decat de Robert Tudor, care aduce magia pe scena iUmor, cu un super show memorabil.

Magicianul Robert Tudor, super show de magie pe scena iUmor. Cosmin Natanticu: „Nu se poate, o sa creada lumea ca ne-am vorbit!”

13:05, 04.04.2024 - Cea mai noua editie iUmor, difuzata duminica aceasta, de la 20:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY,  va fi deschisa de nimeni altul decat de Robert Tudor, care aduce magia pe scena iUmor, cu un super show memorabil.

„iUmor”, 24 martie. Surprize pentru Cheloo in ediția din aceasta seara, chiar de ziua lui: „Ne-a amenințat sa nu-i luam nimic”

15:45, 24.03.2024 - Cheloo, cunoscutul artist și jurat la emisiunea „iUmor”, implinește astazi, 24 martie, varsta de 46 de ani. Vedeta de la Antena 1 va avea parte de o mulțime de surprize in ediția din aceasta seara a emisiunii din care face parte.Cel de-al șaselea episod al noului sezon „iUmor - Alege comedia”, difuzat…

O Tosca de neuitat pe scena ONRI, 19 martie 2024. Cu Cellia Costea, Ștefan Pop și George Proca

17:15, 21.03.2024 - Sigur, in lumea asta mare se canta mult și bine Puccini, acum cand toata lumea il comemoreaza pe titanul verismului la 100 de ani de la moartea sa. Iașul l-a onorat pe 19 martie cu un spectacol Tosca de o emoție copleșitoare, creata din armonia, chimia și alchimia celor trei soliști, Cellia Costea,…

”Toata lumea vrea un fratior sau o surioara” - Vladuța Lupau a vorbit despre al doilea copil

17:20, 17.03.2024 - Vladuța Lupau a facut dezvaluiri sincere despre posibilitatea de a-și extinde familia, chiar imediat dupa ziua ei de naștere. In timp ce se afla intr-o emisiune TV, celebrul interpret de muzica de petrecere a vorbit deschis despre dorința ei de a avea inca un copil.”Imi doresc foarte mult sa ii ofer…

Poveste de viața demna de scenariul unui film! O romanca adoptata in Italia și-a regasit mama biologica dupa 15 de ani! Reacția emoționanta a femeii: ”Era saraca” / FOTO

14:05, 13.03.2024 - O romanca traiește o poveste de viața demna de scenariul unui film! Tanara și-a intalnit mama biologica dupa 25 de ani de existența, timp in care a fost adoptata de o familie din Italia. Romanca a avut de parcurs un drum lung pana a reușit sa iși reinalneasca mama! Iata ce s-a intamplat!

Rebecca: o incursiune emoționanta in lumea gotica a iubirii și misterului, o aventura plina de tensiune pe scena teatrului Național de Opereta și Musical „Ion Dacian”

13:51, 11.03.2024 - Scena Teatrului de Opereta si Musical “Ion Dacian” ofera publicului, pe 16 martie, incepand cu orele 18:00, un spectacol captivant și emoționant, musicalul “Rebecca”, o poveste gotica plina de mister și dragoste.


Ce parere ai despre aceasta stire?