Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ştefan Bănică cântă pentru prima oară în cadrul show-ului „X Factor“

Publicat:

Cel care a reusit performanta de a-l aduce pe scena pe membrul juriului „X Factor“ a fost sau Elvis din Mioveni, cum ii spun prietenii. „Am venit la acest concurs, dupa ani de absenta, datorita lui Stefan Banica. Il admir si consider ca a avut puterea sa se impuna intr-o lume dominata de muzica de club!“, a declarat concurentul.

Valentin a povestit ca debutul sau a avut loc acum 12 ani la Antena 1, in emisiunea „“, gazduita de . In acel moment, barbatul a fost insotit pe scena de fetitele sale, iar declaratiile care urmeaza promit a fi surprinzatoare.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ediție speciala iUmor de Paște, Romania ești campioana, sezonul 16, 5 mai 2024. Oana Dragne și caloriile. Delia: „Eu ma regasesc”

21:40, 05.05.2024 - Oana Dragne participa la ediția speciala iUmor de Paște, intitulata „Romania ești campioana”. La categoria „Locuri de consum”, aceasta aduce spiritul Stelei Popescu pe scena intr-o ediție speciala.

Un nou indicator rutier pe soselele din Romania. Ce semnificație are

09:45, 09.04.2024 - Un nou indicator rutier ar putea aparea pe drumurile din Romania.  Un nou indicator rutier ar putea aparea pe strazile din Romania, intrucat Ministerul Afacerilor Interne ( MAI ) a lansat in dezbatere publica un proiect care propune introducerea unui nou semn de circulație și a unor noi marcaje rutiere,…

Teorie noua despre alegerile prezidentiale

05:45, 09.04.2024 - In vreme ce majoritatea liderilor PSD sugereaza ideea unui candidat comun la alegerile prezidentiale, prim-vicepresedintele PSD Sorin Grindeanu este de parere ca niciunul dintre cele doua mari partide, PSD si PNL, nu isi poate ”permite” sa nu aiba candidat pentru functia de presedinte al Romaniei, cel…

Catalin Cirstoiu se plange, dupa investigația privind starea lui de incompatibilitate, ca a fost transformat „dintr-un om normal in inamicul public numarul unu”

23:15, 08.04.2024 - Candidatul Aliantei PSD-PNL la functia de primar general al Capitalei, medicul Catalin Cirstoiu, a reiterat luni seara ca nu este incompatibil si ca nu a primit nicio concluzie din partea Agenției Naționale de Integritate (ANI), in urma controlului Corpului de Control al Guvernului, scrie News.ro.Afirmațiile…

Emil Rengle a trecut de la Pro TV la Antena 1. In ce emisiune va aparea și ce ii spune Delia: „Ai fost foarte mișto, ești bun pe treaba asta”

12:45, 30.03.2024 - Emil Rengle e dansatorul care a caștigat „Romanii au talent” in 2018. Dupa victoria in show, el a avut mai multe apariții la Pro TV, insa acum surprinde cu momentul lui din cadrul unei emisiuni de la postul concurent, de la Antena 1. Duminica, de la 20.00, „iUmor – Alege comedia”, sezonul 16 revine…

Lipsa educației pentru sanatate și numarul orelor puține de educație fizica – Printre problemele obezitații infantile

17:26, 08.03.2024 - Ministrul Sanatatii, Alexandru Rafila, a afirmat, joi seara, ca problema obezitatii in randul copiilor tine de educatie, intrucat lipseste educatia pentru sanatate, care sa ii invete cum sa isi apere sanatatea. De asemenea, ministrul afirma ca numarul de ore de educatie fizica e mic. „Cred…

Piesa cu peste 80 de milioane de vizualizari, adusa la „Te cunosc de undeva!” de Jo si Liviu: „Cand am auzit taraful, m-am topit!”

17:55, 07.03.2024 - In cea mai noua gala a transforming show-ului Te cunosc de undeva!, difuzata sambata aceasta, de la 20:00, la Antena 1, ruleta le-a adus lui Jo si lui Liviu o provocare de zile mari – o piesa care a adunat 81 de milioane de vizualizari din 2022 si pana astazi in Romania, din repertoriul Oanei Radu.


Ce parere ai despre aceasta stire?