Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ştefan Bănică: "Toate femeile din viaţa mea au fost nişte lecţii de viaţă"

Publicat:

Chiar daca nu isi doreste asta, viata sa personala este foarte urmarita de public, iar povestile sale de iubire starnesc interes, potrivit xfactor.a1.ro.

"Toate femeile din viata mea au fost niste lectii de viata. Nimic nu a fost intamplator. Ma simt norocos pentru momentele frumoase pe care le-am trait cu ele. In rest, nu e o intamplare", a spus .

Toata lumea stie ca a avut o relatie foarte speciala cu tatal sau si ca au fost extrem de apropiati.

"Eu l-am privit pe tata ca pe un model si nu l-am judecat niciodata", a marturisit…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Femei cu Povești. Povești cu Femei: inspirație și putere pentru femeile din Timișoara

19:21, 27.03.2024 - In luna dedicata Femeii, Timișoara se pregatește sa gazduiasca un eveniment care iși propune sa aduca in prim-plan poveștile de viața ale unor femei remarcabile. „Femei cu Povești. Povești cu Femei" este o ocazie unica de a celebra reușitele și inspirațiile din viața de zi cu zi a femeilor.

Chef Richard Abou Zaki, juratul de la „Chefi la cuțite”, are o poveste de viața impresionanta: „Opt luni am plans”

22:11, 16.03.2024 - Pe 18 martie, Antena 1 va inaugura sezonul 13 Chefi la cuțite cu jurații Richard Abou Zaki, Orlando Zaharia, Ștefan Popescu și Alexandru Sautner, maeștrii gastronomiei care se vor intrece in arena incinsa a amuletelor.

1 Martie 2024. Mesaje, urari și felicitari pentru toate femeile din viața ta

14:05, 29.02.2024 - Pe 1 martie, romanii celebreaza sarbatoarea Marțișorului. Am pregatit mai multe mesaje, urari și felicitari pentru a marca cum se cuvine prima zi de primavara. De 1 martie, spune „O primavara frumoasa” intr-un mod special.

9 lecții de viața pe care le primim prea tarziu

17:30, 21.02.2024 - Viața are un mod amuzant de a ne preda lecții. Adesea ne zguduie prin apeluri de trezire, ne scutura din automulțumire și ne obliga sa ne reevaluam alegerile. Și, prea des, aceste apeluri de trezire vin mai tarziu decat ne-am dori.

Cum gasim motivația sa facem sport intr-un stil de viața tot mai alert

10:00, 12.02.2024 - Intr-o lume in care femeile gestioneaza adesea mai multe roluri și responsabilitați, prioritizarea sportului poate fi uneori dificila. Cu toate acestea, beneficiile incluziunii exercițiilor regulate in rutina ta depașesc cu mult aspectul fizic. Fitness-ul este o unealta puternica pentru a-ți intari…

Eva Braun, amanta celebra și soție pentru ultimele 36 de ore din viața lui Hitler: „Era cea mai nefericita femeie!”

12:25, 06.02.2024 - „Femeile din Reich nu aveau voie sa se machieze, sa bea alcool si sa fumeze. Eva le facea pe toate. Era cea mai nefericita femeie pe care am intalnit-o vreodata”, scria Gertraud Weisker, verișoara amantei celebre a lui Adolf Hitler.

Ștefan Banica și Lavinia Parva atrag privirile peste tot pe unde merg! Cum iși petrec timpul liber cei doi indragostiți / PAPARAZZI

23:45, 04.02.2024 - Ștefan Banica și Lavinia Parva atrag privirile peste tot pe unde merg! Paparazzii Spynews.ro au ieșit, din nou, la ”vanatoare de vedete”, iar de aceasta data in prim plan s-au aflat nimeni alții decat artistul si soția lui. Ei bine, de aceasta data, camerele de filmat i-au surprins pe cei doi indragostiți,…


Ce parere ai despre aceasta stire?