Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Statele membre ale UE intenţionează să antreneze 15.000 de soldaţi ucraineni

Publicat:

doresc sa antreneze in jur de 15.000 de soldati ucraineni, potrivit unei decizii a Comitetului politic si de securitate al UE (PSC), structura ce reuneste ambasadorii tarilor membre pe langa UE si este prezidata de de , informeaza duminica DPA.

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Asasinat la comanda in Germania? Un rus a ucis doi soldați ucraineni care se aflau la tratament in Bavaria

11:55, 29.04.2024 - Ministerul Afacerilor Externe al Ucrainei a confirmat informația conform careia cei doi ucraineni uciși in Germania erau soldați aflați la tratament in Bavaria dupa ce au fost raniți pe front, potrivit presei ucrainene.

Uniunea Europeana ­incepe o remaniere in ­randul ­ambasadorilor sai

01:00, 27.03.2024 - Inainte ca majoritatea posturilor importante din institutiile Uniunii Europene sa fie alocate, ceea ce se va intampla dupa alegerile europarlamentare din 6-9 iunie, o serie de diplomati europeni importanti fac deja obiectul unei remanieri ori si-au asigurat de pe acum noi locuri de munca, a comentat…

Statele membre UE si eurodeputatii negociaza pentru limitarea afluxului de cereale ucrainene

20:16, 19.03.2024 - Statele Uniunii Europene si Parlamentul European deschid marti seara negocieri pentru a prelungi exceptiile vamale acordate Ucrainei si ar putea decide restrangerea importurilor de cereale ucrainene, transmite AFP.

Razboi in Ucraina, ziua 752 | Rusia susține ca a ucis ”un numar mare” de soldati ucraineni cu o bomba cu vid

17:31, 16.03.2024 - Razboi in Ucraina, ziua 752. Rusia spune ca a ucis un numar mare de soldati ucraineni cu o asa-numita ”bomba cu vid” distructiva, intr-o afirmatie pe care Ucraina a numit-o rapid ca fiind o prostie, relateaza CNN.

Parlamentul European cere Rusiei sa restituie Tezaurul Romaniei. Rezoluția a fost inițiata de eurodeputații romani

16:26, 14.03.2024 - Parlamentul European a aprobat o rezoluție care solicita Rusiei sa restituie Tezaurul Romaniei, iar Comisia Europeana și Serviciul European de Acțiune Externa vor susține poziția Romaniei in fața Rusiei, imediat dupa ce se reia dialogul politic UE – Rusia, intrerupt din cauza razboiului din Ucraina.…

Lituania ar trimite trupe in Ucraina doar pentru a-i ajuta pe soldații ucraineni sa se antreneze: „Nu ne-am lupta cu rușii”

20:10, 27.02.2024 - Lituania nu se opune in mod fundamental ideii de desfasurare de trupe terestre occidentale in Ucraina, a declarat marti ministrul Apararii, Arvydas Anusauskas, citat de agentia DPA, citata de Agerpres.

Rusia, cetatea asediata, in viziunea lui Serghei Lavrov: Nu exista nicio indoiala ca Occidentul ne-a declarat razboi

09:35, 17.02.2024 - UE este ghidata de planurile de a furniza Kievului arme cu raza lunga de acțiune care ar ajunge in „inima Rusiei”. Acest lucru a fost declarat de ministrul rus de externe Serghei Lavrov la conferința științifica și practica „Euromaidan: deceniul pierdut al Ucrainei”, noteaza TASS. „Conform datelor…

Doar 300.000 de soldati ucraineni sunt defasurati propriu-zis pe teren, in ciuda celor un milion de oameni mobilizati

16:55, 10.02.2024 - In ciuda estimarilor ca aproximativ un milion de oameni au fost mobilizați, doar 200.000 – 300.000 de soldați ucraineni sunt efectiv desfașurați pe teren, conform declarațiilor facute de consilierul special al președintelui ucrainean Volodimir Zelenski, Mihailo Podoliak. Acesta a subliniat necesitatea…


Ce parere ai despre aceasta stire?