Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Speranțe pentru cuplurile infertile

Publicat:

Mai multe cupluri pot beneficia de anul acesta de procedura de fertilitzare in vitro. Daca pana acum, doar 300 de perechi se puteau inscrie in programul de la stat, acum numarul procedurilor a crescut la 850. Suma decontata de , insa, a ramas aceeasi: 6.200 de lei.

 

Denisa incearca de mai bine de patru ani sa aiba un copil. Acum a primit aprobarea dosarului pentru fertilizarea in vitro si spera ca de data aceasta sa i se implineasca visul de a deveni mama.

„Am inceput cu monitorizarea ovulatiei, am incercat inseminare artificiala. Nu a venit insa raspunsul…

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Bilete pentru pensionarii din Romania. Statul iți deconteaza totul

12:01, 01.05.2024 - Bilete pentru pensionarii din Romania. Statul iți deconteaza totul    Statul iți deconteaza. Romanii pot beneficia de anumite servicii SPA, care sunt decontate de Casa Naționala de Asigurari de Sanatate. Iata ce condiții trebuie sa indepliniți. Statul iți deconteaza totul! Puțini romani știu ca unele…

Sunt doua milioane de romani fara asigurare de sanatate

11:55, 15.04.2024 - Doua milioane de romani nu sunt asigurați la Sanatate, a declarat ministrul Sanatații, Alexandru Rafila. ”In cursul anului trecut, au fost facute peste 700.000 de consultatii pentru pacientii neasigurati”, a precizat Rafila la Prima TV. Sanatatii. ”O persoana fara asigurare medicala nu beneficiaza de…

Fenomenul bolnavilor de cancer forțați sa dea statul roman in judecata pentru dreptul la viața. Reprezentant al pacienților: „Lupta mai mult cu sistemul decat cu boala”

07:05, 10.04.2024 - Sute de romani diagnosticați cu diverse forme de cancer reușesc sa-și asigure banii pentru tratamentele infernal de scumpe doar dupa ce inving statul in instanța. Statistica arata ca, in fiecare an, in Romania se inregistreaza peste 20.000 de decese evitabile din patologia oncologica, cu peste 45% mai…

Ministrul Rafila, despre concediile medicale: „Politica fiscala nu o face Ministerul Sanatatii”

06:40, 29.03.2024 - Ministrul Sanatații, Alexandru Rafila, a analizat problema impozitarii concediilor medicale. El pledeaza pentru o abordare prudenta și colaborare intre Ministerul Sanatații, Ministerul Finanțelor și Casa Naționala de Asigurari de Sanatate (CNAS) pentru a evalua posibilitatea eliminarii impozitului pe…

Alexandru Rafila, despre concediile medicale: „Politica fiscala a Romaniei nu o face Ministerul Sanatatii”

17:15, 28.03.2024 - Alexandru Rafila, ministrul Sanatații, considera ca eliminarea impozitului pe concediile medicale trebuie „judecata cu precautie”, mentionand ca Ministerul de Finante, Ministerul Sanatatii si Casa Nationala de Asigurari de Sanatate vor face o analiza pentru a se ajunge la decizia corecta.

Rafila, intrebat despre eliminarea impozitului pe concediile medicale: Trebuie judecat cu precauție. Se face o analiza

16:51, 28.03.2024 - Ministrul Sanatatii, Alexandru Rafila, a declarat, joi, despre posibilitatea eliminarii impozitului pe concediile medicale, ca aceasta problema trebuie „judecata cu precautie”, mentionand ca Ministerul de Finante, Ministerul Sanatatii si Casa Nationala de Asigurari de Sanatate vor face o analiza pentru…

Dragos Damian, Terapia Cluj: Marcel Bolos, noua schema de ajutor de stat este foarte buna pentru industria farmaceutica. Mai ramane sa convingem functionarii din Ministerul Sanatatii si Casa Nationala de Asigurari de Sanatate sa nu mai urasca medicamentel

09:55, 16.03.2024 - Pentru toți care inca nu sunt la curent cu noua schema a Ministerului Finanțelor Publice privind stimularea investițiilor cu impact in economie sau pentru cei care injura Guvernul ca lasa pacienții fara medicamente mai sus este linkul noii scheme, poate decid unii sau alții sa construiasca o fabrica…

Valcea, județul cu investiții majore in…

09:00, 15.02.2024 -  1 total views … sanatate. In Romania sunt peste 360 de spitale de stat, majoritatea regasindu-se in subordinea directa a primariilor sau a consiliilor județene. Spitalele sunt finanțate din trei direcții: Ministerul Sanatații pentru investiții punctuale, Casa Naționala de Asigurari de Sanatate pentru…


Ce parere ai despre aceasta stire?