Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Speranţa de viaţă a unei persoane ar putea fi prezisă prin analiza ADN (studiu)

Publicat:

Oamenii de stiinta ar putea prezice daca o persoana se poate astepta sa traiasca mai mult in comparatie cu media, sau sa moara mai devreme, prin analiza ADN, conform unui studiu publicat saptamana aceasta de cercetatori din Scotia, citat de Xinhua.

O echipa de specialisti de la al a analizat informatii genetice prelevate de la un esantion format din peste o jumatate de persoane, coroborate cu date privind durata de viata a parintilor acestora.

Circa douasprezece zone din genomul uman au fost evidentiate ca avand o influenta semnificativa…

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

„Mi-a distrus viața”. Seduse și inșelate. Agața femei pe o aplicație de dating și le fura sume uriașe

13:15, 06.05.2024 - Oamenii cauta dragostea online, dar unii profita de naivitatea altora. Un barbat care a cunoscut femei pe o aplicație de dating le-a sedus și le-a furat sume uriașe de bani. Cine este el și cum reușea sa le pacaleasca?

Guvernul vrea sa mareasca pensiile de la 1 septembrie, dar cine le mai apuca? Speranta de viata, in Romania, s-a PRABUSIT!

10:00, 04.05.2024 - In Romania, speranța de viața este cu aproape 5 ani mai mica decat media Uniunii Europene. Concret, ne aflam spre coada clasamentului, iar dupa noi mai sunt doar bulgarii și letonii. Romanii abia daca apuca 10 ani de pensie. De vina ar fi alimentația nesanatoasa, lipsa de mișcare și lipsa programelor…

Tehnologia care iți permite sa comunici cu persoane care nu mai sunt in viața | "Nu este pentru toata lumea"

23:45, 29.03.2024 - Ti-ai dorit vreodata sa fii nemuritor? Acum este posibil datorita tehnologiei. Experții americani au gasit o soluție prin care sa transforme oamenii in versiuni virtuale. Astfel, oamenii vor putea comunica cu persoane care nu mai sunt in viața.

Aiud| Sute de persoane au participat astazi la cea de-a XIV-a ediție a evenimentului „Marșul pentru viața”

19:15, 25.03.2024 - „Marșul pentru viața” este organizat anual de toate cultele creștine, fiind un eveniment de promovare a valorilor pro viața. Evenimentul a fost organizat pentru prima data acum 50 de ani in Statele Unite ale Americii. Apoi, de-a lungul timpului, au avut loc marșuri pentru viața in majoritatea statelor…

O racheta rusa de croaziera a lovit orasul ucrainean Harkov: cel puțin 3 morți și 5 raniți

17:16, 20.03.2024 - Cel putin trei persoane au fost ucise si alte cinci au fost ranite intr-un atac rus, miercuri in plina zi, asupra orasului Harkov, al doilea ca marime din Ucraina si situat in nord-estul tarii, a anuntat un responsabil regional al politiei, informeaza AFP, potrivit Agerpres. „Trei morti, cinci raniti…

Oamenii de știința sunt cu un pas mai aproape de a creea in laborator viața de la zero

06:10, 15.03.2024 - Cercetatorii de la Institutul Salk pentru Studii Biologice din SUA au dezvaluit un studiu revoluționar, provocand o teorie ce ridica multe semne de intrebare. Potrivit acestuia, viața artificiala ar putea fi creata in laborator. Originile vieții pe Pamant raman un mister fascinant. Unii experți susțin…

Speranta de viata a scazut cu un an si jumatate la nivel mondial in timpul pandemiei Covid-19 (studiu)

11:36, 12.03.2024 - Speranta medie de viata, care a crescut constant timp de decenii in intreaga lume, a scazut brusc in anii 2020 si 2021, in timpul apogeului pandemiei de COVID-19, conform unui studiu publicat marti in jurnalul stiintific Lancet.

Aproape 80% dintre romani spun ca banii reprezinta principalul motiv de cearta in cuplu / Un roman din 5 considera zestrea ca fiind relevanta in relația de cuplu (studiu)

12:11, 14.02.2024 - Circa 78% dintre romanii participanți la un studiu au marturisit ca disensiunile legate de bani și situația financiara reprezinta unul dintre cele mai frecvente motive de cearta in cuplu. Pentru 65% dintre respondenți, planificarea banilor pentru situații neprevazute este cea mai presanta dorința.


Ce parere ai despre aceasta stire?