Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

„Spectacolul chimiei”, primul eveniment organizat de Universitatea din București în cadrul seriei Știința pe înțelesul tuturor

Publicat:

, reputat profesor și cercetator al Universitații din București, va susține luni, 26 noiembrie, conferința „Spectacolul chimiei” la 111. Evenimentul inaugureaza seria conferințelor Știința pe ințelesul tuturor, serie organizata de Universitatea din București și dedicata publicului larg. OrganizareaSpectacolului chimiei” a pornit de la premisa ca știința cu, probabil, cea mai puternica componenta estetica este chimia, iar dincolo de frumusețea demersului experimental și teoretic, chimiștii vorbesc cu entuziasm despre stralucirea moleculelor pe care le…

Citeste articolul mai departe pe amosnews.ro…  

Sursa articol: amosnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Universitatea „Aurel Vlaicu” din Arad – de la rectorul plagiator, la rectorul student

10:20, 13.04.2024 - Alegerile pentru funcția de rector al Universitații „Aurel Vlaicu” (UAV) din Arad au inregistrat o premiera mondiala: un student a ajuns rector. Dupa trei mandate succesive, fostul rector Ramona Lile a trebuit sa iasa din decor. Consiliul Național de Etica a Cercetarii Științifice, Dezvoltarii Tehnologice…

Paine cu gust si proprietati de carne, ultima inventie brevetata la Galați

05:05, 13.03.2024 - Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci (OSIM) a acordat Universitatii "Dunarea de Jos" din Galati brevet de inventie pentru o paine proteica, cu gust si proprietati de carne, proiect la care a lucrat un colectiv de cadre didactice de la Facultatea de Stiinta si Ingineria Alimentelor, noteaza Agerpres.…

„Painea cu friptura”, inventata de cercetatorii din Galați, a fost brevetata de OSIM 

20:05, 12.03.2024 - Oficiul de Stat pentru Invenții și Marci (OSIM) a acordat cercetatorilor de la Facultatea de Știința și Ingineria Alimentelor din cadrul Universitații „Dunarea de Jos” din Galați brevetul de invenție pentru „painea proteica”, cu adaos din carne, la care a lucrat un colectiv de cadre didactice de la…

Profesorii de la Universitatea „Dunarea de Jos” din Galati au inventat painea cu gust de carne. „Friptura nu se vede, dar se simte”

15:30, 12.03.2024 - Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci (OSIM) a acordat Universitatii „Dunarea de Jos” din Galati brevet de inventie pentru o paine proteica, cu gust si proprietati de carne. Proiectul a fost pus in practica de mai multe cadre didactice de la Facultatea de Stiinta si Ingineria Alimentelor.

Galati: Paine cu gust si proprietati de carne – inventie brevetata la Universitatea ‘Dunarea de Jos’

15:01, 12.03.2024 - Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci (OSIM) a acordat Universitatii ‘Dunarea de Jos’ din Galati brevet de inventie pentru o paine proteica, cu gust si proprietati de carne, proiect la care a lucrat un colectiv de cadre didactice de la Facultatea de Stiinta si Ingineria Alimentelor. Potrivit informatiilor…

UAV: „Universitatea „Aurel Vlaicu” din Arad in primele 30 de universitați din țara”

10:20, 19.02.2024 - Comunicat UAV. Clasamentul Webometrics, dat publicitații la finele lunii ianuarie, indica o mai buna plasare a Universitații „Aurel Vlaicu” din Arad in topul mondial, european... The post UAV: „Universitatea „Aurel Vlaicu” din Arad in primele 30 de universitați din țara” appeared first on Special Arad…

Omenirea risca o noua criza: rezervele de apa ale Pamintului se epuizeaza rapid

03:05, 30.01.2024 - Omenirea se afla in pragul unei crize globale: rezervele de apa subterana ale lumii se reduc rapid, ceea ce ar putea duce, in viitorul apropiat, la o lipsa grava de apa potabila pentru populația Pamantului. Despre aceasta avertizeaza oamenii de știința de la Universitatea din California in studiul lor…


Ce parere ai despre aceasta stire?