Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Spectacol pe termen scurt. CS U Craiova– Viitorul, scor 2-2, cu trei goluri în 12 minute

Publicat:

Dupa un egal fara gol la Iasi si o infrangere in fata unei echipe a Rapidului incropite cu putin timp inaintea debutului de campionat, Viitorul a obtinut un egal cu Craiova. 
Desi oaspetii au deschis scorul de la punctul cu var, prin Mitrea (20), oltenii au revenit si au intors scorul in doar 12 minute, prin „dubla“ lui Curelea. 
Capitanul lui CSU a egalat (minutul 24) cu o reluare frumoasa, din intoarcere, la coltul lung, din 6 metri, dupa ce-a profitat de o eroare a fundasului ce-l marca, apoi a reluat cu exteriorul, din 10 metri (minutul 32). 
Viitorul a egalat totusi…

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

LiveBlog SuperLiga: CFR Cluj vs Farul / Universitatea Craiova vs Sepsi – Echipele de start

20:35, 18.05.2024 - CFR Cluj și Universitatea Craiova se dueleaza sambata de la distanța pentru ocuparea poziției secunde a clasamentului, in ultima etapa din play-off-ul SuperLigii. Meciurile sunt transmise LiveBlog de HotNews.ro.

Superliga 2023/2024: Farul Constanta, surclasata de Sepsi, chiar la Ovidiu. Safranko a fost MVP

10:45, 04.05.2024 - In etapa a 8 a a play off ului Superligii, Farul Constanta a intalnit o, la Ovidiu, pe Sepsi OSK Sfantu Gheorghe. "Marinarii" vizau victoria pentru a nu se distanta de CFR Cluj si Universitatea Craiova, contracandidatele la locurile de cupa europeana. A fost un meci de trista amintire, insa, pentru…

LiveBlog SuperLiga: Universitatea Craiova vs CFR Cluj – Duel pentru cupele europene / Echipele de start

21:00, 25.04.2024 - Universitatea Craiova și CFR Cluj se intalnesc joi in Banie, in etapa cu numarul șase din play-off-ul SuperLigii, intr-un meci cu miza pentru pentru locurile doi și trei, care asigura calificarea in cupele europene. Partida este transmisa LiveBlog de HotNews.ro.

Adrian Corduneanu, zis „Beleaua”, primele declarații dupa ce Costel Corduneanu a murit: „Te iubim, regele nostru”. A murit la 53 de ani, pe un pat de spital

16:10, 15.04.2024 - Astazi, Costel Corduneanu a murit pe un pat de spital in Targu Mureș, dupa o lunga perioada in care s-a luptat cu problemele de sanatate. Pe 23 aprilie, cel mai cunoscut interlop din Iași urma sa implineasca 54 de ani, iar acum, familia il plange și se roaga pentru sufletul lui.

Universitatea Craiova - Oțelul Galați, in sferturile Cupei Romaniei Betano » Echipele probabile și cele mai tari cote

17:25, 04.04.2024 - Universitatea Craiova - Oțelul Galați, ultimul sfert de finala din Cupa Romaniei Betano, se va juca astazi, incepand cu ora 19:30. Partida va fi liveTEXT pe GSP.ro și la TV pe Prima Sport 1 și Digi Sport 1. LIVE de la ora 19:30 » Universitatea Craiova - Oțelul Galați Click AICI pentru statistici Echipele…

Ninge abundent in Pasul Palma. Drumarii acționeaza cu lama și material antiderapant

19:05, 19.03.2024 - Ninge abundent pe DN 17A, Ciumarna – Sucevița, in Pasul Palma, informeaza cei de la Drumuri Naționale. ”Echipele DRDP Iași acționeaza cu lama și material antiderapant pentru asigurarea traficului. Circulați cu atenție și cu echiparea corespunzatoare a autovehiculelor”, transmit drumarii. The post Ninge…

LiveBlog SuperLiga: Universitatea Craiova vs Rapid Ora 20:00 – Echipele de start / Sapunaru, doar rezerva

19:26, 04.03.2024 - Universitatea Craiova primește luni vizita Rapidului pe Ion Oblemenco, intr-o partida care poate insemna pentru ambele echipe apropierea de lider. Meciul din penultima etapa a SuperLigii este transmisa LiveBlog de HotNews.ro.


Ce parere ai despre aceasta stire?