Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Specialişti americani vin în România pentru a asista operaţii cu tehnica Mohs - cea mai eficientă intervenţie chirurgicală pentru cancerul de piele

Publicat:

Cancerul de piele este cea mai raspândita forma de cancer. În România, carcinomul cutanat este cel mai frecvent tip de cancer de piele, mult mai raspândit decât melanomul (&"cancerul de la alunite&"), însa doar 8,7% dintre români stiu acest lucru. Informarea si masurile de preventie sunt factori esentiali pentru scaderea numarului de oameni afectati de aceasta boala, pe de o parte, si, pe de alta parte, pentru diagnosticarea precoce, pentru a evita complicatii mutilante, care le schimba viata.

Carcinomul cutanat este o forma vindecabila de…

Citeste articolul mai departe pe agora.ro…  

Sursa articol: agora.ro


Stiri pe aceeasi tema

Adrian Porumboiu, atac DEVASTATOR la adresa lui Istvan Kovacs, dupa arbitrajul de la Barcelona - PSG: „In Romania se face de rahat, in Europa sta la șampanie și icre negre”

19:31, 18.04.2024 - Adrian Porumboiu (73 de ani), fost mare arbitru internațional și patron la FC Vaslui, a lansat un atac extrem de dur la adresa lui Istvan Kovacs, dupa prestația de la meciul Barcelona - PSG, din returul sferturilor UEFA Champions League. Porumboiu a explicat faptul ca nu se uita la meciurile arbitrate…

Asociația Pacienților cu Epilepsie din Romania: ”Numarul persoanelor afectate este mult mai mare decat cel cunoscut”

15:40, 15.04.2024 - Numarul real persoanelor afectate de epilepsie in Romania este considerabil mai mare decat cel raportat oficial. Informarea vine din partea  reprezentanților Asociației Pacienților cu Epilepsie din Romania, care susțin ca multe persoane nu sunt diagnosticate, motiv pentru care acestea nu sunt luate…

Piedone: Ne-am saturat sa stam in genunchi și sa ne plece copii

14:51, 10.04.2024 - Cristian Popescu Piedone a fost azi la  Biroului Electoral Central (BEC)  sa iși inscrie candidații la alegerile europarlamentare din 9 iunie. Edilul a subliniat importanța reprezentarii Romaniei in Parlamentul European și a susținut ca europarlamentarii vor lupta pentru ca țara sa fie respectata și…

Romania, pe locul 1 in UE la Decese din cauze prevenibile și tratabile, de Ziua Mondiala a Sanatații

10:25, 07.04.2024 - Potrivit celui mai recent raport privind Starea Sanatații in Uniunea Europeana in 2023, Romania se situeaza pe primul loc in Uniunea Europeana la decese din cauze prevenibile și tratabile și la finalul clasamentului in ceea ce privește prevenția. Adunand date referitoare la principalele probleme de…

INTERVIU. Romania și hidrogenul verde: cat este de sustenabil și cand il vom folosi pentru transport și incalzire? „Nu ar trebui sa creasca factura”

07:01, 29.03.2024 - Uniunea Europeana vrea ca pana in 2030, statele membre sa produca 10 milioane de tone de hidrogen verde, care sa decarbonizeze industriile grele și sa inlocuiasca combustibilii fosili. Cat de realizabila este ținta asta și cum se aliniaza Romania la ea explica, intr-un interviu pentru Libertatea, Mirela…

‘Este absolut de neinteles de ce nu a putut sa se abtina ministrul de la comentarii’

09:55, 09.03.2024 - Fostul ministru UDMR al Mediului, Tanczos Barna, a declarat sambata ca este de neințeles de ce, in ultimele zile, ministrul de Finante a facut comentarii cu privire la procesul Roșia Montana și a dat de ințeles ca Romania va pierde procesul pe care in cele din urma l-a caștigat, conform Agerpres. Afirmațiile…

Nou-nascuți in sevraj alcoolic. Realitatea crunta a Romaniei moderne și consecințele ei devastatoare

03:06, 27.02.2024 - In Romania, se nasc anual copii afectați de sindromul fetal, iar unii dintre aceștia prezinta sevraj alcoolic chiar la naștere. Specialiștii spun ca de vina este consumul cronic de alcool de catre viitoarea mama chiar in timpul sarcinii, consecințele fiind devastatoare.

Cazurile de malarie de import sunt in creștere, avertizeaza Ministerul de Externe

23:10, 12.02.2024 - Ministerul de Externe a transmis luni seara, 12 februarie, ca romanii care vor sa plece in strainatate trebuie sa citeasca atent condițiile de calatorie pentru țarile pe care le viziteaza, din cauza creșterii numarului de cazuri de imbolnavire cu „malarie de import”, incepand cu ianuarie.„Specialiștii…


Ce parere ai despre aceasta stire?