Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Spania: Premierul Rajoy nu are sustinere si se retrage. Sanse mari pentru un guvern de stanga

Publicat:

Seful guvernului spaniol in exercitiu, conservatorul Mariano Rajoy, a renuntat vineri sa incerce sa formeze pentru moment un guvern, in lipsa sprijinului deputatilor celorlalte partide, potrivit unui comunicat publicat de palatul regal, informeaza AFP si Reuters.

" i-a propus sa fie candidat la presedintia guvernului. i-a multumit , dar a refuzat oferta", a anuntat palatul, la o luna dupa alegerile legislative.

"Pentru moment nu am sprijinul necesar" pentru a obtine investitura camerei inferioare, a recunoscut in fata…

Citeste articolul mai departe pe business24.ro…  

Sursa articol: business24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Spania va livra Kievului rachete Patriot si tancuri Leopard

12:00, 27.05.2024 - Spania intentioneaza sa trimita Ucrainei rachete Patriot si tancuri Leopard, ca parte a unui pachet de ajutor militar de 1,13 miliarde de euro anuntat in aprilie, a informat luni ziarul El Pais, citand surse sub rezerva anonimatului apropiate acestui dosar, relateaza Reuters.

Vanzarile globale de mașini electrice au crescut cu 12% in martie, dar in Europa au scazut cu 9%

10:41, 12.04.2024 - Vanzarile globale de automobile electrice pe baterie si hibride plug-in (PHEV) au crescut cu 12% in martie, comparativ cu perioada similara din 2023, in conditiile in care vanzarile solide din America de Nord si China au compensat declinul de 9% din Europa, sustine firma de cercetare de piata Rho Motion,…

Sase morti si 10 raniti intr-un atac rus cu drone asupra Harkovului

10:10, 06.04.2024 - Un atac rus asupra Harkovului, al doilea mare oras al Ucrainei, a ucis sase civili si a ranit 10 sambata dimineata, au anuntat oficiali din regiune, citati de Reuters. Politia nationala ucraineana a informat ca atacul a fost lansat cu ajutorul dronelor si a publicat imagini cu incendii izbucnite pe…

Zelenski avertizeaza ca fara ajutorul militar al SUA forțele ucrainene se vor retrage

08:46, 30.03.2024 - Presedintele Volodimir Zelenski a declarat, intr-un interviu publicat vineri, ca fortele ucrainene vor trebui sa se retraga „cu pasi mici” daca Kievul nu primeste ajutorul militar al SUA, blocat de disputele din Congres, informeaza Reuters, preluat de Agerpres.

Seful FSB acuza SUA, Marea Britanie si Ucraina ca ar fi in spatele atacului de la Moscova

17:15, 26.03.2024 - Directorul Serviciului Federal de Securitate al Rusiei (FSB, fostul KGB), Aleksandr Bortnikov, a acuzat marti SUA, Regatul Unit si Ucraina ca s-ar afla in spatele atacului de la sala de concerte Crocus City Hall de langa Moscova, informeaza Reuters, care citeaza TASS.

Turcia, masuri fara precedent impotriva Meta: 'Incalca legea concurentei si ar provoca daune ireparabile'

13:10, 19.03.2024 - Luni, Autoritatea pentru Concurența din Turcia a instituit o masura provizorie impotriva Meta Platforms, cu scopul de a bloca transferul de date intre platformele Instagram și Threads. Aceasta acțiune survine in cadrul unei investigații privind un presupus abuz de poziție dominanta a companiei pe piața,…

Slusari se retrage de la conducerea Forței Fermierilor: Imi este foarte greu pe suflet cand scriu acest text

08:55, 04.03.2024 - Fostul deputat, Alexandr Slusari, a anunțat ca se retrage de la conducerea Forței Fermierilor. Intr-o postare pe Facebook, Slusari a menționat ca nu va mai candida pentru funcția de director executiv in cadrul Asociației.


Ce parere ai despre aceasta stire?