Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Spania - Începerea şcolii a fost amânată în Mallorca din cauza fenomenelor meteo severe

Publicat:

Furtuni cu vanturi puternice, ploi abundente si caderi de grindina au incheiat brusc sezonul estival pe insula spaniola Mallorca, conducand la amanarea inceperii scolii in anumite zone, relateaza miercuri dpa.

Avertizarile de vreme severa au fost crescute temporar de la portocaliu la rosu in cursul noptii de marti spre miercuri, au declarat autoritatile locale.

Inceperea scolii a fost amanata in mai multe orase pana joi, a anuntat guvernul regional al pe Twitter.

Pana in prezent, nu au fost raportate persoane ranite insa serviciile de urgenta…

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Maria Mateas a castigat turneul de la Gran Canaria

18:40, 07.05.2024 - MALLORCA. Din dorinta de a progresa si a-si imbunatati nivelul jocului, aradeanca Maria Mateas (15 ani) se pregateste de la inceputul acestui an la celebra Academie de tenis de camp „Rafael Nadal” de la Mallorca (Spania).

Internațional englez, arestat in Spania

18:10, 29.04.2024 - Starul naționalei engleze de rugby, Billy Vunipola, a fost arestat in Mallorca, dupa un scandal ca in filme intr-unul dintre localurile din zona. Sportivul in varsta de 31 de ani a fost protagonistul unui scandal care nu ii face cinste. El i-a amenințat pe restul clienților și pe angajații PUB-ului…

Finalizarea lucrarilor la stația de metrou Piața Unirii 2 se amana, din cauza condițiilor meteo

12:51, 26.04.2024 - Lucrarile la statia de metrou Piata Unirii 2, accesul C, iesirea spre Hanul lui Manuc, se vor prelungi pana pe 10 mai, din cauza conditiilor meteo nefavorabile din ultima perioada, a anuntat Metrorex.

Informare meteo de furtuni cu grindina și ninsori abundente. Zonele afectate de fenomene periculoase - HARTA

10:15, 25.04.2024 - Interval de valabilitate: 25 aprilie, ora 10 – 26 aprilie, ora 06Fenomene vizate și zone afectate: conform textuluiIn intervalul menționat, va ploua in sudul, centrul și estul țarii. Vor fi mai ales averse, care in regiunile sud-estice vor fi insoțite de descarcari electrice, intensificari de scurta…

VREMEA pana in 6 mai: temperaturi ridicate, dar și zile cu ploi sau furtuni. Condiții meteo de Florii și Paște 2024

09:25, 05.04.2024 - VREMEA pana in 6 mai: temperaturi ridicate, dar și zile cu ploi sau furtuni. Condiții meteo de Florii și Paște 2024 Vremea va fi mai calda decat de obicei in urmatoarea perioada. Vor fi maxime de peste 20 de grade Celsius. Sunt anunțate insa și cateva zile mai racoroase, dar și ploi sau furtuni. Temperaturile…

VIDEO Vedeta de la Real Madrid, in lacrimi la conferința de presa din cauza rasismului

09:35, 26.03.2024 - Atacantul brazilian Vinicius Junior a declarat luni, intr-o conferinta de presa in care a izbucnit in lacrimi, ca dorinta lui de a juca fotbal scade pe masura ce incidentele rasiste impotriva lui se inmultesc in Spania, informeaza AFP.

Criza in Barcelona, din cauza secetei extreme: Oamenii sunt amenințați cu amenzi daca folosesc prea multa apa

23:31, 29.02.2024 - Autoritațile din Barcelona au trimis 24.000 de somații locuitorilor care „consuma cantitați excesive de apa”, pe fondul secetei extreme cu care se confrunta Spania, transmite euronews.com.

UE a lansat operațiuni militare in Marea Rosie

15:41, 19.02.2024 - Uniunea Europeana si-a lansat luni misiunea de protectie a traficului maritim in Marea Rosie, perturbat de atacurile rebelilor houthi din Yemen, a anuntat presedinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen. Mai multe tari, printre care Belgia, Italia, Germania sau Franta, si-au exprimat intentia de…


Ce parere ai despre aceasta stire?